Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
trob
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
A headset-hez nincs semmi program. Odáig már eljutottam, hogy egy registry-file-lal tudom kapcsolgatni az alapértelmezett kimenetet, és az összes program az aktuális alapértelmezettet használja.
Azt be lehet állítani, hogy egyes programok, így pl. Skype ne az alapértelmezettet használja, hanem egy konkrét kiválasztott eszközt. De nekem arra lenne szükségem, hogy ugyanaz szóljon minkét eszközből egyszerre. De erre sajnos egyre kevesebb esélyt látok.
-
trob
tag
Sziasztok.
Vettem egy USB fejhallgatót, és van a gépben egy hangkártya jack kimentekkel.
Megoldható valahogy az, hogy a hangok (Pl. Media Player, WinAmp, stb.) egyszerre minkét eszközre kimenjenek?
Ha nem, akkor van mód arra, hogy egyszerűbben váltsak alapértelmezett hangeszközt, mint Vezérlőpult\HangokÉsAudioeszközök? Pl. valami kis segédprogram, vagy Registry keyfile, vagy a tálcán lévő hangszóró ikonnal valahogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest