- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Én mindent hulladékból csináltam, a trianon előtti patkócsavar, dédanyám tepertő sütő fakanala és egy 30 éve pótkocsi légtartály meg egy rakás rozsdás laposvas
De még én sem vagyok készen, más ház körüli projekttel is foglalkoznom kellHa szereted a ratt stílust akkor, gondolat indítónak itt egy kép
Ebben az a jó hogy a vasakat nem kell rozsdátlanítani és nem kell mérni, amit megfogsz azt azonnal odahegeszted
-
lemmy71
Topikgazda
Ha csak egy pofás grillt akarsz akkor jobban jársz egy bojler tartállyal
Tavaly az egyik havernak vágtam szét egy 160 lityis hordót grillnek, még be nem fűtötte addig talán szép is volt, utána úgy elhúzta a hő hogy öröm volt nézni
A bojler vastagabb, a hordót csak préselési csíkok merevítik.
Amúgy a súberes megoldás hamu takarításra jó ötltet én is hasonlót eszkábáltam csak az enyém pillangószelep lett a végén.
Itt egy pofás kis bojleres grill -
Essejó
Topikgazda
Vagy 3/4 - 1/4 Viszont ezeket a videókat csak ötletadónak tekintsd. 100 meg 1 ok közbe jöhet amikor nekilátsz, hogy változtatni kell a koncepción mert olyan bizbaszt ami a videón szerepel égen földön nem kapsz, vagy olyan drágán lenne, hogy annyiért már nem éri meg szenvedni vele.
Ami lényeges és fontos Horganyzott hordót nem használunk mert hő hatására a horganyból mérgező gőzök szabadulnak ki. Nem lehet lecsiszolni, le homok vagy szemcse szórni, leégetni se!
Élelmiszeripari, kozmetikai - Műgyanta bevonatos hordót lehet, csak macerás, mert nem elég leégetni, hanem utána a belsőjét is fémtisztára kell csiszolni. Én ezt az UDS-nél megszívtam, egy élményvolt az alját belülről drót koronggal megtisztítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest