Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Én most így állok, nekem is lassan halad
Befejeztem a kéményt teljesen, kívül belül végig hegesztettem, olyan lett mint a chokito ronda és finom de legalább atom biztos
A százéves fakanálból elkészült a fogantyú is, kényelmes nyitáskor és ezzel a hosszabbra engedett pánttal becsukásnál sem süti meg a lemez éle a csuklómat
Lecsiszoltam kívülről a festéket és átkentem olajjal az egészet, a belsejét majd gázperzselővel kiégetem. Sajnos a tűztérhez még nincs meg a kazánlemezem, de van még mit gépészkedni a tartályon. Szerintem megcsinálom a keretet (állványt) kerekekkel mert kezd nehézkes lenni. Egy méter magasságban lesz majd a sütőrács a földtől, nem akarok nagyon hajolgatni amikor a tűzre kell tenni
-
lemmy71
Topikgazda
Szerintem annyira nem vészes, a 4 - 5 órás sütésekhez ez a falvastagság még elmegy, én amúgy sem terveztem maratoni sütéseket
Enyém se sokkal vastagabb 3.5mm, de ahogy nézem a nyárspolgár féle szmókert az sem vastagabb 3 milinél
A cikkben én nem láttam volna hogy van adat a falvastagságról csak az űrméretre emlékszem ha nekik ez így bevált akkor szerintem a miénk is jó lesz. Egy jó pár amerikai építésnél szerepelnek a méretek és az átlag 100 - 200 literes szmókerek ott is 1/8 ″ Inch 3.175 mm falvastagsággal készülnek, persze vannak 6 - 8 mm kazánlemezből is de azok már ipari cuccok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest