- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #2561 üzenetére
Jó reggelt.
Lustaságomban csak megvettem ezt a Hunor 304-U sparheltet,és az első tapasztalataim teljesen pozitívak vele.
Hétfőn reggel érkezett,mivel a héten még szabadságon vagyok így volt időm összerakni,beállítani.....
Tegnap este bográcsba főztünk rajta egy slambucot,minden úgy ment ahogyan kell,nem értem mi volt ez a " maximum teafőzésre tudnám elképzelni " dolog.Ma kenyérlángossal próbálkozunk a sütőjében.
Nem is akartam ide írni ezzel kapcsolatban,de ha valaki idetéved aki hasonlóan gondolkodik mint én az ne tántorodjon el egy ilyen vagy hasonló eszköztől ha meglátja az írásomat.
Amire nekem fog kelleni szerintem hosszú éveken át ki fog szolgálni,én úgy látom hogy ezért a pénzért teljesen korrekt. / annyi hogy szállítással és 2 méter füstcsővel együtt majdnem 40 000-el több,de ez ilyen /NEM fényezni akarom a cuccost,és köszönöm negatív kommenteket sem kérek,de ezt szerettem volna közzé tenni.
További jó sütkérezést,főzőcskézést kívánok mindenkinek.
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
perge666 #2561 üzenetére
Az csak annak Sparhelt aki még nem látott igazi Sparheltet
Én egy ilyet tea főzésre tudnék elképzelni, bár arra egy Jancsi kályha is bőven elég 🫖
Ha van alapanyagod, megépited a falazatot bontott téglából a belsejét kirakod samottal. Veszel rá egy használt Sparhelt lapot ajtót hamuzót és kész. Vagy veszel egy komplett használt Sparheltet
Amúgy a kérdésedre a válasz, lehet Sparhelten bográcsozni 🔥
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest