- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
-Azt pontosan sajna nem tudom,szettben szokták adni fehér és piros fényű sima gumi bevonatos gumigyűrűs felfogatású.
-A tetején van a bekapcsoló gombja ami a hátsónál picit érdekesé teszi a bekapcsolást,mert elég kevés hely van a tetejénél, ezért csináltam hozzá egy vékonyabb rudat amivel be tudom kapcsolni. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
geotigris9 #82966 üzenetére
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
r.levente75 #72709 üzenetére
"A 6 bar elég sovány."
-Az elégé soványka.
-Nekem Bontrager Super Charger van itthon 10 bar-os,anno 12 ezer Ft volt. -
Atesz 666
aktív tag
"- a linkelt decá-s az nem decás, hanem egy kimondott kerékpár kiegészítőket gyártó cég terméke. (ok, a link decás.)
- számomra a decás pumpa az ez, és ez is drágább, mint a lidl-es, ezért kevert meg."-Értem én ismerem is a neves SKS gyártót meg nekem is van tőlük pár cuccom pld sárvédők stb.
-És én erre a linkre reagáltam,de amit később linkeltél az már valóban műanyag házas kivitel,azt viszont én sem értem ,hogy miért olyan drága? -
Atesz 666
aktív tag
"A lidl-es fémházas. A decásra azt írják, hogy műanyag. Illetve ennek a feje olyan, hogy szét kell szedni, ha szelepet váltasz, egyszer csináltam ilyet, nekem nem jött be."
-A linkeket meg nézve pont,hogy a Dekás-nál írják oda konkrétan,hogy fém házas és a Lidl-s nél pedig nem írnak semmi erre utaló pumpatest anyag meghatározást.
-Alant a Decathlon-os pumpa termék infója.TERMÉKINFORMÁCIÓ
MAX. NYOMÁS
6 bar/87 PSI.
NYOMÁSMÉRŐ
igen
TEST
Acél.
CSATLAKOZÓ
Dupla fejű csatlakozóSzerintem valamit benéztél?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
dellfanboy #64610 üzenetére
"ilyen, vagy hasonlo defektjavito-t hasznalt vki?[link]
ha igen hany km-t tudott megtenni vele? kivalthatja a klasszikus foltozo eljarast vagy csak arra eleg, hogy hazaguruljak?"Üdv.
-Én a DefektStop nevű lötyit használom nagy megelégedéssel.
-Nekem semmi bajom nem volt a használatával,nem tömítette el a szelepet sem.
Javaslatom:
-Arra kell csak figyelni,hogy miután betöltöttem a lötyit, a szelepet 12 óra állásba kell forgatni és úgy felpumpálni a gumit.
-Amikor pedig elrakom a bringát akkor is lehetőleg úgy állítani a kereket,hogy a szelep felül legyen és így szinte biztos,hogy nem fog eltömődni a szelep. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
Because #41331 üzenetére
Üdv.
-Bocsi a kései válaszért.
-Pesti vagyok.
-Valójában azért kellene valami olcsóbb szorzó váltó cucc,mert ez csak mint ,hogy legyen rajta kategória.
-Igazából ez a bringa csak ilyen bótbasörértjárós falusi kóborlás esetekre lenne és szerintem a bringa eme alkatrésze használva csak nagyon ritka esetben lenne.
-Igazából most pld nincs is rajta a szorzó váltó mert ami volt az a helytelen beállítás illetve használat miatt eltört., ezért kikötöttem levettem és a láncot a középső fogassorra állítottam. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Korábban volt egy ilyen szitum.
-Adott egy Gepida Mundo női vázas kerékpár.
-Kellene hozzá egy elülső szorzó váltó.-Ezzel kapcsolatban volt egy ilyen kérdésem.
-Valóban tudni kellene hozzá a legnagyobb fogaskerék fog számát,vagy a vázátmérőt?
-És egy ilyen megjegyzés.
-Egy ismerősnek a bringájára kellene és nem akar rá sokat költeni mert csak amolyan falusi boltba járós bringa lenne,tehát a lehető legocóbb kellene.
-Annyi a lényeg még,hogy alsó húzásos kellene.Most az a kérdés,hogy ebben az esetben, hol van a sok zseni szakember?
-Mert csak egy szerény megjegyzést kaptam válaszul,amit utólag is nagyon köszönök.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Adott egy Gepida Mundo női vázas kerékpár.
-Kellene hozzá egy elülső szorzó váltó.Kérdés.
-Valóban tudni kellene hozzá a legnagyobb fogaskerék fog számát,vagy a vázátmérőt?
-Egy ismerősnek a bringájára kellene és nem akar rá sokat költeni mert csak amolyan falusi boltba járós bringa lenne,tehát a lehető legocóbb kellene.
-Annyi a lényeg még,hogy alsó húzásos kellene.
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
NeoExDeath #41040 üzenetére
Üdv.
-A jó hír az,hogy a pedál cseréhez semmilyen extra szerszám nem szükséges,elegendő egy sima pedálkulcs.
-Az SPD-s pedál beállításához is egyetlen 4-es vagy 5-ös imbuszkulcs szükségeltetik.
-A pedál cserére szánható idő ráérősen is szerintem max 10 perc,a beállítás már egy picit több kb 20 perc max félóra.-Nekem Bontrager Race SPD-s cipőm van és Shimano SPD-s pedálom.
-Korábban nekem sem volt SPD-s cuccom,de a cserét azt a fent leírt idők alatt nekem is sikerült végrehajtanom. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Egy kis segítségre lenne szükségem.
-Vettem új fékbetéteket az Avid BB5 és BB7-es tárcsafékeimhez.
-A segítség pedig a kicserélésben kellene mert sajna én még soha nem cseréltem tárcsafékben betétet.
-Amit sejtek,hogy a kereket mindenképpen ki kell venni meg talán még a fékkart sem nagyon kellene ilyenkor behúzni.?
-A további eljárásokkal viszont már nem vagyok teljesen tisztában,szóval onnantól kellene a segítség,hogy a kerék eltávolítása után ,hogyan tovább..?A válaszokat és a segítséget előre is nagyon köszönöm mindenkinek ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- Politika
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest