Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamch4
tag
válasz Bicskás #152037 üzenetére
Bocs, úgy értettem hogy találni valakit, aki szintén venne egyet
Pl. az egyik haverom most kezdett kacérkodni a gondolattal, miután párszor esőben is csapattuk és látta milyen hasznos tud lenni. De már letett róla, hogy ezt rendelje pont a szállítási költség miatt. Arra gondolok, hogy biztos van pár fórumtárs, vagy akár fb-csoporton belül olyan, akivel ellehet osztani a szállítási költséget. Persze megbízhatónak kell lennie, én is csak a haverommal együtt rendeltem volna (kár, hogy januárban még nem volt meg az új bringája)Ahol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
adamch4
tag
válasz Bicskás #151995 üzenetére
Sajnos én sem találtam anno olcsóbbat, de én tőlük rendeltem: Leisure Lakes Bikes - 12GBP volt a szállítási költség. Vettem még pár dolgot mellé, így azzal nyugtatom magam, hogy szétoszlik
Próbálj meg találni még valakit esetleg. Amúgy náluk gyors volt a szállítás (1 hét), végig nyomonkövethető volt.
Kicsit OFF: ugyanez a Mudhuggerr-ről már nem mondható el sajnos: a cseh irodájuk sokat bénázott és pl. hiába volt a csomagon az azonosító, többszöri kérésre sem voltak képesek elküldeni pedig még beszéltem is velük. A sárvédőért (a hátsót tőlük rendeltem) a postai elosztóba kellett mennem, miután nem voltak képesek tájékoztatni a csomag útjáról, az pedig elakadt. Grrr...
Szóval a Mudhugger nálam fekete pontos, hiába olcsóbb kicsit az első sárvédőjük szállítással. Sok sikert![ Szerkesztve ]
Ahol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
adamch4
tag
válasz Fall-N #149407 üzenetére
Köszi a részletes infot, én nem is értek hozzá, csak feltételeztem hogy valahogy mégis megtudják oldani (pl. leragasztva bizonyos elemeket, vagy utólagos fújással, ilyesmi). Érdeklődök autófényezőnél, remélem nem lesz horror összeg
Ahol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
adamch4
tag
Sziasztok!
Szintereztetni szeretnék egy acél outi vázat. Visszaolvastam a fórumban és felkerestem két helyet is, ahol foglalkoznak vázfestéssel - viszont csak egy színnel dolgoznak. A gyári festés két színből áll, méghozzá színátmenetes, ezt szeretném visszaállítani. Tudtok olyan helyet, ahol megtudnák oldani a szinterezést két színből is?
[Erről] lenne szó amúgy. Köszi.Ahol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest