Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamch4
tag
válasz
Bicskás #152037 üzenetére
Bocs, úgy értettem hogy találni valakit, aki szintén venne egyet
Pl. az egyik haverom most kezdett kacérkodni a gondolattal, miután párszor esőben is csapattuk és látta milyen hasznos tud lenni. De már letett róla, hogy ezt rendelje pont a szállítási költség miatt. Arra gondolok, hogy biztos van pár fórumtárs, vagy akár fb-csoporton belül olyan, akivel ellehet osztani a szállítási költséget. Persze megbízhatónak kell lennie, én is csak a haverommal együtt rendeltem volna(kár, hogy januárban még nem volt meg az új bringája)
-
adamch4
tag
válasz
Bicskás #151995 üzenetére
Sajnos én sem találtam anno olcsóbbat, de én tőlük rendeltem: Leisure Lakes Bikes - 12GBP volt a szállítási költség. Vettem még pár dolgot mellé, így azzal nyugtatom magam, hogy szétoszlik
Próbálj meg találni még valakit esetleg. Amúgy náluk gyors volt a szállítás (1 hét), végig nyomonkövethető volt.
Kicsit OFF: ugyanez a Mudhuggerr-ről már nem mondható el sajnos: a cseh irodájuk sokat bénázott és pl. hiába volt a csomagon az azonosító, többszöri kérésre sem voltak képesek elküldeni pedig még beszéltem is velük. A sárvédőért (a hátsót tőlük rendeltem) a postai elosztóba kellett mennem, miután nem voltak képesek tájékoztatni a csomag útjáról, az pedig elakadt. Grrr...
Szóval a Mudhugger nálam fekete pontos, hiába olcsóbb kicsit az első sárvédőjük szállítással. Sok sikert! -
adamch4
tag
Sziasztok!
Szintereztetni szeretnék egy acél outi vázat. Visszaolvastam a fórumban és felkerestem két helyet is, ahol foglalkoznak vázfestéssel - viszont csak egy színnel dolgoznak. A gyári festés két színből áll, méghozzá színátmenetes, ezt szeretném visszaállítani. Tudtok olyan helyet, ahol megtudnák oldani a szinterezést két színből is?
[Erről] lenne szó amúgy. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Iqos cigaretta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón RC szett két akkuval és Variable ND szűrőkkel
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest