- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Badboys #260608 üzenetére
Nem kell semmit csinálni a lánccal (hacsak rövidíteni nem kell a régi, most fentlevő méretére) és jó az a spray is. Aszfalton ~500km-ig csak töröld száraz ronggyal minden tekerés után, majd 500 után kezdd ezzel fújni (egy kör a lánc alul futó részén, vagyis a szemek belső részéről kifelé fújva) amely után szárazra törlöd újra.Onnan kezdve 100-150 kilométerenként/minden mosás vagy eső után fújni+szárazra törölni.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Badboys #207572 üzenetére
Amindenit milyen ára lett a külsőknek.
Nekem volt Contact Speed a városi bicómon, azon elég hamar elkopott a futófelület. Mindezt kb kevesebb mint 2 ezer kilométer alatt, egyszerű országútival használtam. (biciklivel és hátizsákkal együtt 100 kg körül lehettem.) Nem is satuzgattam vele. Amúgy jó gumi amíg nem vizes vagy havas minden. Onnantól kicsit kifolytak a kezem közül a dolgok.(Nagyjából 2 éve mondjuk 7 ezer körül vettem párban, újonnan.)
Én most tök hasonló felhasználás mellett Panaracer Ribmo 700x35C (35-622)-t használok a túrázos kerékpáromon, de hát annak az ára is elgurult: [link] Nagyon szeretem, nagy sebességnél lejtőn is kulturáltan tudtam lassítani eddig tárcsafékkel, aszfalton/betonúton. Kicsit offroad-kátyús terepen sem volt még bajom vele, bírja. Felütés nyoma nincs. Defekt tűrése valószínűleg baromi jó mert már áthajtottam vele cudar dolgokon. Állati csendes. Nedves úton is elmegy, de nagy esőben csak kényszerből szoktam már tekerni. Kicsit nehéz, ez az egy baja van szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bestbuy játékok
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest