- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
f4lcon #158101 üzenetére
Lesz ki őröljön,süssön,hisz minden szám a fertőzöttek 95%-ánál enyhe lefolyást mutat,vagyis majd legfeljebb törli kicsit az orrát a molnár,pék,de őrölni,sütni fog.
jjeahh...értem amit mondasz de a statisztika az statisztika,nem véletlenül tiltják a kerékpározást pont 2 olyan országban ahol valóban nemzeti sportnak számít. Ugyanakkor nem hiszem itt oda jutunk,annál inkább sem mert itt kevesebben kerékpároznak sportolás céljából,tehát intenzíven (értsd több kockázatot vállalva) mint amott.Szerintem...kijárási tilalom viszont lehet,ami tényleg minden kültéri aktivitást ami nem munka vagy orvoslás,meg fog szüntetni.Én ez utóbbitól félek egy kicsit,(még akkor is,ha amúgy napokig is el tudok lenni a tévé,könyveim,vagy éppen a számítógép előtt.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vallás
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest