- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Teasüti #13968 üzenetére
Múltkor esőzés miatt kihagytam pár hetet, meg egyik bringázáskor kicsit megfáztam, mikor próbálgattam egy fulcrum kereket, aztán bevettem pár ibuprofen tablettát, aztán ezektől le is ment a gyulladás. (ez régebben is jellemző volt, hogy estre éreztem hogy meleg, gyenge, be van gyulladva, egy tabletta, és reggelre lement.. de nem szeretek gyógyszert szedni, főleg nem állandó betegségre, szóval 4 év alatt ha egy dobozzal beszedtem, lehet sokat mondtam) Utána meg jobban felöltöztem már, mikor olyan hidegbe mentünk, és akkor nem durrant be egyből a térdem. De hát attól függetlenül nem vagyok ebből felépülve.. csak épp nincs begyulladva és tudok bringázni.
Dehogynem gáz.
Épphogy beleérsz vele a sárba, és a mintázat kb teljesen eltömődik, de ezt a sarat nem göngyölítette magára legalább, viszont tele volt mindenféle avar, fa rohadvánnyal, úgyhogy azt meg szerintem hasonlóan felkapja a sárgumi. Régen mentem keskenyebb, de magas mintázatú gumival, azzal se tudtam jobban biciklizni, mondjuk tény hogy a sárban azért az nem úszott meg ennyire, de mindenhol máshol rosszabb volt ezerszer, úgyhogy én nem akarok nagy bütykös gumival menni. Egyik srác az egyik legújabb 29 es schwalbe gumival jött, aminek kétszer magasabb a mintázata, elég jó guminak néz ki XC -re, de az is hasonlóan csúszkált. Az a jó hogy azért 2.2 es és nagyon ballonos, plusz nem megyek nagy nyomással, és így azért felfekszik, csak kicsit meg a segge jobbra balra, kicsit elforog, elől meg olyan kormányozni mint mély murvában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest