- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ígyvanferi #116807 üzenetére
Az el Pistolero nekem is nagyon rokonszenves volt mindig.😀
SSJmeszes...hát igen,a víz teszi ki batyud nagy részét...de kell legyen mindenfelé forrás,vagy hegyi patak,melyből ha elég magasan vagy,nyugodtan inni lehet,hisz nincs is fentebb senki aki szennyezhetné.Amúgy még mindig jobb a bringára aggatni a kulacsokat,mint hátadon cipelni...már ha egy ilyen kecskére lehet olyant egyáltalán.Egyedül olyan helyeken bringázni,viszont elég merész dolog,gondolom legalább egy feltöltött telefon és valaki a vonal másik végén aki segíthet azért minimum van.🤔
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Lami66 #116751 üzenetére
Lényeg azért csak lejön,vagyis mennyire odafigyelnek egy nagyárúházban mit is adnak el...ha meg kevés időm van,és tesztelni akarok,akkor nem ördógtől való kissé túlfeszíteni a húrt,hisz csak arra vagyok kíváncsi mit is bír egy ilyen olcsóság...de látom sikerült újra felpiszkáljalak,pedig nem állt szándékomban.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
z123456789 #116730 üzenetére
Nem tudom ez jó-e arra,és nehéz is mint állat,de a legdefektállóbb gumi amivel találkoztam.CST Salvo High Protection....defektálló belső meg nem létezik.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ivana #116726 üzenetére
Nem tudom volt-e már,eléggé objektívnek tűnik.Rakrájder 340.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Jim Tonic #116715 üzenetére
Bár ez egy extrém példa,jól látszik a kopással hogyan változik egyes fogak alakja.Míg a legnagyobb és a két pici szinte új,a közötte levők durva kopás jeleit mutatják.Az igazság az,hogy az új lánc a puding próbája,az azonnal jelzi a kopás mértékét.A tied még egészen jó.
(#116724) gabro0 ...be kell állítani azokat a km órákat,és mondjuk oda vissza kell 2x15-öt menni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ivana #116711 üzenetére
35-ös utazó...Te vagy az Froome?
Más...találtam egy jó kirándulási célpontot a Balaton körül.Kis Moszkva...Ismeri valaki? Be lehet sunnyogni?...jah,és hány mSv az alapsugárzás?
A képeket nézve utazás az időben.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh #116690 üzenetére
Jó hely,és az út eleje murva,így még érdekesebb,na meg az autó is kevés.Fent nagyon szép,és ereszkedni sem utolsó,mert érdekes módon az aszfalt keveset kanyarog,így eszeveszettül fellehet gyorsulni...vigyázni is kell a végén,mert semmi sem jelzi az aszfalt végét,így én is hiába fékeztem,vagy ötvennel értem a murvára.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #116681 üzenetére
Majd hétfőtől kerülgethetsz minket is ott...
...amúgy ami a Balatont illeti ott kerekeztem a legtöbbet,vagyis a 77-es és 71-es út által behatárolt közben.Tiszta hulla-hopp az egész aszfalt,meg lehet jókat terepezni is Salföldön,a Hegyes tűnél,vagy a szentbékkállai Kőtengernél.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
SSJmeszes #116619 üzenetére
Nem vagy szívbajos,az biztos...gondolok itt a juhászkutyás jelenetre.Szerencséd is volt,mert legtöbb esetben nem úszod meg ha a kerékpáron maradsz.Leszállva,a kerékpárt magad és a kutyák közé téve talán,de a kerékpárról általában leszednek.Amúgy tényleg faxa helyek,az idén én is voltam,de nem ennyire vad helyeken.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
DUB Inc. #116674 üzenetére
Igen,vastagon benne van ebben az a tény,hogy valamelyik fél,bringás,vagy autós minél kevésbé jártas a másik járművel való közlekedésben,annál hangosabb,harciasabb a közúton.Egy rendszeresen kerékpározó autós,vagy rendszeresen autózó kerékpáros sosem üvölti le a másik fejét.Én mikor nem kerékpározok gyakran vezetek,és megmondom őszintén,hogy kivétel nélkül jó érzéssel tölt el ha kerékpárost látok az úton.Megfigyelem arcát,hogyan teker,milyen vas van alatta stb.,még ha az egy öreg bácsi,vagy néni is egy tanyabájkkal.Autóval soxor elsőbbséget adok akkor is ha nem muszáj,és kerékpáron szinte mindig megköszönöm a kötelező elsőbbségadást.A közlekedési kultúrán szerintem csak így lehet változtatni,és nem erőből,tiltásokkal,büntetésekkel,üvöltözéssel.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Bencus88 #116638 üzenetére
Menj innen,itt úgysem fog senki pártodra állni,ahogy megrögzött kerékpáros is hiába menne valamelyik autós témakörbe igazát bizonygatni.
A közúti állapotok olyanok amilyenek,soxor össze vagyunk terelve ugyanarra a szakaszra autós,bringás,gyalogos,és még isten tudja ki,aztán bokszoljuk le egymás közt azt,hogy vezéreink pl. százmilliókért felfestetnek egy csíkot az aszfalt legjárhatatlanabb szélére és legalább háromszor átadják a kamerák előtt mint új kerékpárút.Mindenki frusztrált,senki sem elégedett és egymást hibáztatjuk,holott nem itt van a kutya elásva.Ha lennének minőségi,átgondolt nyomvezetéssel épített kerékpárutak,továbbá rendes közutak,gyorsforgalmi,meg egyéb,hidd el ezek a viták is ritkák lennének mint a fehér holló.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bringasisti #116634 üzenetére
Tényleg,pont ott van valahol,hogy az út felmegy a hegyre valami 10+%-os utcán,csakhogy később,2-3 km -el odébb,visszaereszkedjen...így lesz a Balaton kör vagy 215-220km a végén.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
FIREBLADE78 #116551 üzenetére
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #116532 üzenetére
Ott még annyira sem bíznak a rendőrökben mint itt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
cozmo #116504 üzenetére
Kétlem,hogy ipari csapágyazásnál a rögzítés húzásával változtatnál a hézagoláson,magyarán ha az egyszer kotyogni kezd agyonbikázhatod,úgysem javíthatsz rajta.Csak a csere játszik.Olyan t viszont hallottam,hogy kiszeded a csapágyat,leméred pontosan és keresel valami minőségibbet egy csapágyboltban,azt téve vissza.Röhej egyik másik agyba mekkora sz@rt szerelnek be gyárilag.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Hasaggymeg #116402 üzenetére
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
deny330 #116441 üzenetére
Sok tárcsán jelölve van,hogy only resin pads,vagyis csak műgyanta betétek,ugyanakkor Tothgera30 szerint ismerősei használják fémes betétekkel minden gond nélkül.Szerintem hacsak nem versenyzel,vadulsz,vagy nyomsz mázsa fölött a mérlegen elég a gyantás,mely csendes,jól adagolható és kíméli a tárcsát.Egyéb esetben mehet fémes,ami nehezebben ég el,hangosabb és kevésbé érzékeny a vizesedésre.
(#116440) G@ben...jó teló csak montikban van,így kizárásos alapon 29" os marad,városi gumikkal.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #116406 üzenetére
Nem tudom már rávenni magam,hogy költsek ezekre a kerekekre,a hátsóra sem kellett volna,csak nem vettem észre időben,hogy megszakítottam a peremet a küllővel.
...biztos maradt volna úgy ahogy van,kibírta volna még egy évet,így sem hiszem az agy fogja feladni,inkább az az átszakadt küllő fogja előbb-utóbb áttépni az alátétes buherációmat is mindenestől...és akkor vége a dalnak,vásárolni kell új kereket.
Szerk: amúgy 5-6000 alatt felejtős. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
FIREBLADE78 #116403 üzenetére
Érdekes ez a lehúzódós dolog,mert egy szintig működik,de ha nagyon lehúzódsz nemcsak hogy tovább szorítanak kifele,hanem még az út szélét jellemző úthibák,vagy éppen maga az aszfaltozás széle miatt közlekedhetsz balesetveszélyesen.Én az egészséges szélen gurulás híve vagyok,ahol nem húzódsz le minden egyes autónál,kacsázva ide-oda,hanem szépen,folyamatosan gurulsz olyan ~30-50cm-re az aszfaltozás szélétől. Ezt időnként úgy is megteheted,hogy pont a folyamatos vonalon mész,vagy akár azon kívűl is,az a felfestéstől függ.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Más...tegnap szervizeltem 2015 óta először első kerekem XT agyát ,~30e km után!Egyszer korábban még nekiestem,de annyira jól forgott,hogy úgy voltam vele nem kell elrontani ami jól működik.A legendás mézszerű Shimano zsír,bár már vékonyan,de még benne volt.Egyik kónusz be van maródva,amit látszólag egyetlen (!) golyó betétedzett felületének sérülése okozhatta.Azt az egy golyót kicseréltem (mevótbelőleotthon),aztán vissza mindent.Érződik,hogy picit rág,de nincs kedvem újabb 6-8e költeni agygenerálra.Még esetleg megnézem nem-e kompatibilis a hátsó,használt,de tökéletes kónusz előre (ezt elfelejtettem a tegnap
),mert ha igen,azt még akkor kicserélem,de ha esetleg nem,akkor is elketyeg ez még addig amíg új kerékszettet vásárolok.Vége.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
pc360 #116398 üzenetére
Azt tudtommal nem lehet állítani,pont ez a lényege,hogy mintegy rááll a fokozatosan kopó betétre is,mindig ugyanannyira húzva vissza a betéteket a tárcsától.Én azt szoktam,hogy ha tiszták,és meg voltak kenve a dugattyúk,tehát kábé egyformán mozognak,akkor betolom csontra a kereket (mert hát enyém nem átütős,ugyebár) a papucsba,villába,rögzítem,majd a féktestet szépen ráállítom úgy párhuzam szempontjából,mint kétoldali hézag szerint a tárcsára.Utána gond egy szál sincs,pedig csak egy Shimano 615-ösről beszélünk.Nem ér bele sem elől,sem hátul,sem kanyarba,sem máshol. (Manitou Marvel Expert 29").
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
robee19 #116358 üzenetére
Nem tudom ezek masszívabbak-e,de legalább van nevük.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
robee19 #116354 üzenetére
Ahhoz az agyhoz 36 lyukas felni kell,amúgy meg talál minden.Amúgy,ha tőlük vásárolod a hozzávalókat 4000pénz a fűzés...a baj az,hogy a bétvinnel rossz alapokról indulsz,így minden fejlesztést jól át kell gondolni,ellenkező esetben folyton egy gyenge láncszembe fogsz ütközni.Lesz új hátsó kereked,aztán a hajtómű lesz gyenge,vagy a fék,utána a villa,majd rájössz,hogy kár volt arra a vázra egyáltalán építeni.
Csakis annyit költs rá amennyit muszály,mentek régebb is menetes agyakkal és nem görbültek el a tengelyek,ez amatőr szinten mázsa alatt nem törvényszerűség.Keress egy jobb minőségű tengelyt,hátha.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh #116333 üzenetére
A nők inkább felfele remekelnek,bár ott is vannak kivételek.Amúgy ez nem éppen egy déhá gép,azzal még Runner sem duhajkodna lefele.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh #116331 üzenetére
Tapadásról nem tudok nyilatkozni,nejem rollerezve,fél lábbal a földön jön le már 10%-os tereplejtőn is...úgy,és kábé 5 km/h sebességgel egész jól tapad .
(#116323) robee19...a Decathlon nem egy a szó szoros értelmében vett szaküzlet,ráadásul talán a szervizosztálya a leggyengébb lácszem.Runner is ott dolgozott.
Runner...1szerűen nem tudtam kihagyni.(#116321) kenguru99...ezt így nehéz lenne megmondani,tedd fel és ha nem darál túlságosan,és persze nem ugrik terhelésnél,akkor mehet.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
zoli03 #116260 üzenetére
Az ember próbál mások kárán tanulni,és bár tényleg lehet csak sima bénázás folyik,de már kisebb könyvet lehetne írni a tubelesness nehézségeit részletező hozzászólásokból.
(#116263) ShiTmano...ez egy fizetett hirdetés melyből kiderül,hogy csak lágy gumikkal nyersz gördülési ellenállás terén.A grafikon tetszik a legjobban,mintha valami választási kampányból tallózták volna,olyan mintha a tjúblessz pont harmadannyi lenne súlyban mint a belsős,ugyanakkor míg a tetején súlyt ír,az alján a defektállóságot említi.
Komolytalanok,pedig tényleg vannak előnyei,nem is értem miért ennyire balf@szok.
(#116268) Napfénysüti...röviden miben érzed eddig a leginkább a különbséget a Focus-hoz képest?
(#116269) Bici...szerintem van olyan a Shimano is mint a Basic.
(#116272) zoli03...én nem leszólásnak szántam,simán megvitatjuk várható előnyeit,esetleges hátrányait.Sőt meggyőzhető vagyok,persze még eddig nem érzem megéri a macera,de ez is változhat.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bringasisti #116219 üzenetére
+1
(#116231) robee19 ...azért van burkolva műanyaggal.
(#116234) Oryctolagus...26"-ost már ne vásárolj.
(#116249) David75...nekem a szarúnézki teccik jobban.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #116178 üzenetére
Tényleg,az a tejcsere hogyan zajlik?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #116110 üzenetére
Szerintem is pótcselekvés,kerékpárút építése helyett,jobb híján,olcsón.😒 Ami az örökös autós-bringás háborúskodást illeti nagy gond az,hogy amíg a bringapártiak zöme autós is,a kerékpárellenesek jó része sosem ül kerékpárra,így pedig nehéz objektív maradni.
Annak viszont külön örülök,hogy belsőnélküli témában generált felbolydulásom Zola-t tjublesszre ösztönzi. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
FIREBLADE78 #116099 üzenetére
Jó úton jársz te is a bringaőrület felé.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
zoli03 #116083 üzenetére
mert hátránya nincs...mi van a bedögléssel? Hát azzal ha le kell valamiért vedd és tele van azzal a sz@rral? Na és ha befolyik a szelephez én nem tudod felfújni,vagy olyan nincs? (mintha itt hallottam volna
) Mi a helyzet a rendszer borsos árával? ...és ha sérül a külső,terepen hogyan javítod? Mindennek vannak hátrányai.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #116069 üzenetére
Amint írtam,ha időre tekersz akkor nem vitásak előnyei,ugyanakkor nagyon sok defektet kell kapjak még amíg ráveszem magam,hogy azzal a trutyival megtöltsem a gumimat.
Aztán meg a defektjavításnak is (ha tényleg csak havonta-2havonta van mondjuk egy) megvan a varázsa.
(#116068) minas...ugyanaz,jó tanáraink vannak.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #116061 üzenetére
Olvasgatva tjúblessz mizériáitokat,egyre világosabb,hogy ennek legfeljebb versenyszinten van értelme,ahol tényleg helyezésedbe kerülhet egy rosszkor jövő defekt,és a maximális tapadás is létfontosságú,de semmiképp amatőr vonalon,ahol több vele a macera mint amennyi valós előnyt hoz ez az egész rendszer. Az az érzésem,hogy vagy nincs kiforrva még,vagy pedig valami más fogja hamarosan leváltani ezt a takonnyal való bohóckodást.Szerinted?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
chubby2o6 #116060 üzenetére
Bár ez nagyon témán kívüli,ráadásul erős indulatokat gerjesztő téma,annyit azért leírok,hogy sehol a világon nem szeretik azokat akik a törvényes rendet kérdőjelezik meg,akármilyen is legyen az a törvényes rend.Lásd pl. Assange esetét,mely bár nem pont ilyen,azért pontosan megjelöli azt a határvonalat ahol a demokrácia véget ér...mindenhol a világon.Tomcat nekem is rokonszenves,hisz próbálja elvégezni azt amit az általunk fizetett intézmények nem hajlandóak,de látod amint kilép a hatalom által megszabott keretekből,vagyis nem a megszokott (mellesleg elég sz@r) úton próbálja rendőrségi,bírósági stb.ügyeit intézni,magát az intézményeket,azok képviselőit bírálva,támadva,annak hiányosságaira hívva fel a figyelmet,public enemy No.1 lesz a mindenkori hatalom szemében...még Geréb Ágnes jutott eszembe,szerintem az ő esete is hasonló,még ha nem is éppen az állam ítélkező/végrehajtó szerveivel is áll szemben.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #116001 üzenetére
nincs ez 1,2 milla...Már kaptam volna az infarktust,úgy hogy köszi!
(#115996) Ironizer...sima kerékpárhoz körhátszelet szoktunk kívánni,ehhez nem is tudom mit kellene...max töltöttséget?
Amúgy szép,gratula hozzá és majd írj mik a tapasztalatok,villanygepida itt még nem volt,kíváncsi vagyok mit tudunk ezen a téren.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
StLui #115993 üzenetére
Én 10 alatt szoktam nézelődni,így talán ez.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Egyszer megvédett,amennyibe kerül elég is...vagy nem?
Nekem is bétvines van,aero 900 és én is hanyatt estem,behorpadt a "taraja" és lett benne egy kisebb repedés.Nekem ez így még jó.Amúgy a pántnak valamilyen szinten biztonsági okokból is kiszakadónak kell lenni,hisz azon talán fel is akaszthatnának egy embert,olyan erős.
(#115922) Toobee ...annyiba került a gyerek bringája is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tomi_Sci #115912 üzenetére
Nagyon nem mindegy hol és hogyan használod.Jó aszfalton,jó külsőkkel,bejáratott útvonalon évi 1-2000 km-enként évekig elmehet egy belső,ugyanakkor terepen,erdő-mezőn,bokros sűrűben több ezer kilométeren át évente,gyakran kiszúrja egy tövis,tüske,vagy felütöd,így majdnem irreleváns hány évet használ valaki egy belsőt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ShiTmano #115869 üzenetére
Nemlácciksemmi!
...ezt viszont én fotóztam...igaz Erdélyben,de ez nem kukázós medve,ez inkább amolyan nesönöl dzseográfikos.
6030D...volt amikor úgy táncoltak ahogy a cigányok fújták nekik,mi meg fosunk tőlük.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Zola007 #115765 üzenetére
Nem ismerem,de ránézésre nem az a "menet közben iszunk belőle és fele nem a nyakunkba folyik" típus.Ha megállva iszol jó lehet,de menet közben elég nehéz lehet abból a szádba önteni.Másik hátrányának így ránézésre talán a fedő alatt,körül felgyülemlő port,homokot gondolom,...de csak gondolom.A cumis típusnál is ez van,de én csak befalom,köpök egy nagyot,aztán mehet az ivás.
Egyszerűek mint a faék,így könnyű őket tisztán tartani is.Szerintem...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #115759 üzenetére
Az amolyan állít6ó,így meglehet még a PET palack is belefér.Én amúgy az alumíniumokat szeretem,mert bár összekenik a palackot és csak mosogatógépben tisztulnak meg,rugalmasak,és időnként összehajthatók,hogy újra szoruljanak.Én is be szoktam tenni egy-egy felcsavart esőköpenyt,bringás felsőt,vagy néha akár 80%-ig töltött és kicsit megnyomorgatott PET palackot is.Amúgy ilyen. Ami viszont bosszantó,hogy az összes eddig vásárolt palackommal ellentétben ez,a bringámmal színben repülőből sem passzoló színű,legutóbbi Iron Men 70.3 -an eldobált darab a legjobb,mely még a szénsavas italt is megtartja.
#115762) 6030D...tegnap nekem is kiszakadt egy küllőm és akkorát csattant,hogy frászt kaptam.Leszálltam,megnéztem,nem vettem észre (a feje szakadt le,így a helyén maradt),aztán mikor felültem olyan nyolcasom volt mint állat.
...kis centrír (ilyenkor érzem mennyire jó a hagyományos,jó sok küllős kerékfűzés),máris egyenesebben fut mint előtte.
...ma küllőpótlás és lecserélem (végre) a tavaly áprilisban előre,majd idén április körül már hátra szerelt részkingemet egy újra.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
inifini #115702 üzenetére
Azok a szelepek eléggé zörögni tudnak.
local1...enyém ilyen és egy égszakadást is pár csepp bejutásával vészeli át.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ivana #115694 üzenetére
A baj az,hogy míg a kilincsek alá,köré olaj kellene,a golyóknak zsír volna az igazi.Én LX kazettával csináltam és Michelin zsírral,az működött.Kevés maradhatott benne a forró kazettában miután az olvadás pillanatát követve,azonnal kikaptam a sütőből,de működött,azzal adtam el.Menetesnél is ugyanaz a helyzet,olyan régebben szedtem szét,ahhoz nem is kell speciális szerszám,csak a golyókra kell jobban vigyázni,sokkal több van benne...azt biztos nem bontanék,nem kerül olyan sokba,hogy megérje.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
robee19 #115678 üzenetére
Shimanot már csináltam,ugyanakkor az eredmény nem garantált.Leszereled a kazettatestet,óvatosan kiveszed az agy oldali fémvázas gumi tömítést,majd valami fecskendővel és mondjuk gázolaj,vagy brigéciollal jól átmosod,kiszárítod,majd púposan telepakolva a tömítés helyén kenőzsírral oldalára állítva sütőben,hőlégfúvóval stb.addig melegíted míg beleolvad és befolyik a zsír a golyókhoz.Meglehet olajozni is jó,valami vastagabb olajjal,de nekem a zsír vált be.
(#115691) D@ve89...a C cross country pont arra való.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
...miközben Márjusz azzal kérkedik,hogy betetetik a kreszbe a bringaelőzésnél kötelező 1 méter oldaltávolságot.Köszi,ez az amire vártunk a legjobban.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
FIREBLADE78 #115632 üzenetére
Nem volt 17-es,és rád akarták sózni azt ami volt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bringasisti #115627 üzenetére
Mondjuk rátesz élével egy bükkfalécet a felső csőre és rákúr egyet a kilós kalapáccsal?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #115623 üzenetére
Mivel a vázat nem dobhatod el,az a minimum,hogy a nyereg csövet kukázod és.újra,jobbra cseréled.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #115509 üzenetére
Gyengék vagytok!
...amúgy örülj neki,mert manapság egyre több alkatrész esik az esztelen könnyítés áldozatául.El is lennék keseredve ha be tudnám horpasztani valahol,amivel tulajdonképp megspóroltak volna nekem vagy 300 grammot.
...annyi a multiszerszámom egy dekatlonos "csúcs"belsővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- Casio GSHOCK karóra
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest