Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Na még ezt a topikot is csak most veszem észre!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
JElenleg melyik a legjobb online bicikli alkatrészt áruló bolt?
-
Daniel Alves
őstag
Köszönöm a linkeket.
Idén márciusban kaptam a Hervisből egy ilyen bringát [link]
Akkor valami 40k-ba került viszont nem ajánlom senkinek.
Most tekertem bele a 3000km-t viszont egy rakás hulladék az egész.Azon gondolkozok hogy hogyan tudnék tavaszra egy normális trekking biciklit összeállítani.
Esetleg valaki tudna segíteni hogy milyen úton kezdjem el a keresgélést?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Csepel Royal és Torpedó vázak között mi a lényegi különbség? tudatlan vagyok ilyen témában?
-
Daniel Alves
őstag
Úgy néz ki a tél folyamán belefogok egy single speed gép építésében.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
A csepel vázakról milyen infótok van? Itt bent a cégnél hallottam 1-2 embertől hogy nem az a minőségi cucc... vagy ez megint olyan dolog hogy valakinek jó ,valakinek nem?!?
-
Daniel Alves
őstag
Igen csepel vázra gondoltam 1. körben.
Torpedo új váz szettet már 22.000ft környékén kapnék ami szerintem jó ár.
Ahogy számolgattam kb 60-70k környékén fogok megállni de 80k lesz a lélektani határ. Lesz benne új és keveset használt alkatrész is mivel most az anyagiak is fontos szerepet fognak játszani az építésben.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz Teasüti #39795 üzenetére
Napi 12-14km-t tekerek a melóba.
Én elmentem egy kínai áruházba és vettem 5k-ért pamut melegítő felsőt és alsót az alsónak a szára gumis így a hideg sem jön be +kesztyű sál sapka és meleg zokni. Cipő sima adidas sportcipő semmi extra... mondjuk idén ha jól emlékszem -3 fok volt a leghűvösebb amiben tekertem.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
válasz Teasüti #39801 üzenetére
Uhh egynem ez sok volt
Egyelőre marad ez a felállás meg a thermo kabát viszont őszintén bevallom még -20 fokban nem tekertem nincs viszonyítási alapom
Természetesen van helly hansen alsó felsőm mivel nyáron motorozok lehet befogom vetni majd azokat is ha jönnek a nagy hidegekMás:
[Csepel Torpedo 3 váz szett] ebben a vázszettben a monoblok milyen minőségű? Valaki tudja? Szerintem ő lesz a kiválasztott.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Mielőtt megvenném a csepel royal vagy torpedo vázszettet megkérdezem hátha véletlenül lenne elfekvőben otthon belőle
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Köszi a tippeket. Mindenki azt kérdezi hogy miért nem fényeztetem át az egészet. Egy ilyen gyönyörűséget kár lenne fényezni.
-
Daniel Alves
őstag
válasz leikomessi #49497 üzenetére
Ennyit nyertél?
Ezek a válaszok engem is érdekelnek ,szóval hátha lesz itt valami guru.
Ami biztos ,hogy kompjuterből csak vezeték nélkülit fogok venni. Nem szeretek "szopni" a sok vezetékkel.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
válasz leikomessi #49503 üzenetére
Én a városi bicikli mellé vettem ezt BCamerica Comet.
Szeretnék majd pár apróbb átalakítást eszközölni rajta.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
válasz gooool #49534 üzenetére
Fixi divat De most valaki eltudja mondani ,hogy az elmúlt 2 évben miért látok hirtelen 10-szer annyi fixit?
Ha már fixi akkor viszont csontra fék nélkül...Nem okoskodásnak szántam nem is basztatásnak egyszerűen kíváncsi vagyok!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest