- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Azért az elég komoly sebesség
Én 60 fölé még nem mentem (igaz nagyon hely se volt rá, vagy szerpentin, vagy város ahol komolyabb lejtő van felém), de már ott is süketülök a menetszéltől
Igazából ekkora sebességgel az a baj, hogy egy kisebb úthiba, amit nem veszel észre, vagy nem tudsz kikerülni időben, és...
Amúgy egy nagyon idióta csajjal hozott ma össze a sors. Közös gyalogos-kerékpárút, dombos rész (nem túl meredek, de azért 35 tekerés nélkül is összehozható). Én megyek lefele, szembe jön fel két csaj, "természetesen" mindkét bicikli sávot elfoglalva (gyalogos sáv csak 1 bicikli sáv széles). Szóval én jövök a sávomban, csaj velem szemben. Nem lefele vagy oldalra nézett, hanem előre, elvileg pont rám. Nézett egy darabig, majd fel elfordít, másik csajnak dumált valamit. Másik csaj látta, hogy jövök, ezért lehúzódott a gyalogos sávra, hogy a másik is le tudjon húzodni... az meg nem zavartatta magát, csak tekert tovább egyenesen
Végül a (felteszem) barátnője szólt neki, hogy gyere már odébb (akkor meg az ilyenkor szokásos riadt tekintet meg kormány elrántás). Azért komolyan kiváncsi lennék, hogy mit gondolt, majd átrepülök felette?
(illetve valószínűbb az a lehetőség, hogy attól hogy valakinek az feje és a szemei előrefele állnak, még nem jelenti azt, hogy lát is
)
Komolyan nem értem egyes embereket
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest