-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
arw
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek légyszíves dönteni. Hátsó lámpát szeretnék vásárolni kiegészítésként a gyári mellé (Gepida Alboin 300). Két település között járok melóba és vagy korán reggel vagy este teljes sötétségben haladok. Sokat keresgéltem és találtam két lámpát, láttam róluk videót is de valóságban még egyiket se fogtam a kezemben, jövő hétre ígértek belőle. Az egyik a SIGMA TAIL BLAZER a másik a BLACKBURN MARS 4.0 lenne. Valami véleményt várnék azzal kapcsolatban, hogy melyikkel járnék jobban használat-láthatóság szempontjából. Köszi
(A MARS 1W-os 1 db led +2 kicsi oldalt, a SIGMA 0,5W 1 db led és alatta 2 alacsonyabb teljesítményű.)
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest