Hirdetés
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
Értem.
A képek alapján jól néznek ki úgy a becsúszok, mint a lábak is. A leírás szerint csak a tárcsafékfelfogatásnál és a papucsoknál van kopás. Arrébb van még azért a vásárlás.
Van még előtte 8 éves házassági évforduló és 10 éve lesz nyár végén,h együtt vagyunk a feleségemmel, fiam szülinapja és még sok más. Ezért majd talán karácsony táján....Hm.... Nekem az van ráírva a telómra, hogy Judy XC Air. Lehet, hogy nem ez volt az elnevezése, de én így azonosítottam... Miket nem találsz a neten?! Égen földön kerestem egy leírást, manualt vagy bármit erről a telóról. Azt mondta a Vizdák Jani, hogy ahhoz képest, hogy sosem volt karbantartva nagyon szép belül is. Köszi a PDF-et, megsasolom.
Hm... Kíváncsi vagyok engem mi fogad majd a vázban. Látszik, hogy homokos meg poros. Ráfér majd egy lánc, sor és (külső) csapágy tisztítás....
-
Azazello-
senior tag
amcsibol erkezett cuccokra szamoljatok vamot. legalabbis en beszoptam amikor a telot rendeltem...
[link] ez jonak tunik
[ Szerkesztve ]
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
becuszabi
aktív tag
-
-
zoo8800
veterán
Sziasztok
Telót szeretnék venni, Marzot néztem ki, amit a MALI oldalon találtam. A lényeg: mintha nem lehetne kapni őket, egyszerűen nincsenek benne a boltok árlistáiban. Van valami gáz Maliék háza táján?
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz becuszabi #8461 üzenetére
Marzoból 9 félét, Manitouból 30+, RS szintén 30+, de még FOXból is több félét kínálnak.
Engem ez zavar.Olyanokat néztem ki, hogy 55R, és MZ Drop Off QR20. Nem találtam sehol árlistákban. Mintha nem forgalmaznák, RS és Manityu persze dögivel van
-
becuszabi
aktív tag
válasz zoo8800 #8462 üzenetére
Akkor mondjuk a Drop Off QR20 esetén a Bikemarket a te helyed (igaz, nincs készleten)
...tényleg alig találni ilyen telókat...külföldön persze van"Aki szívből él, az élből szív"
-
zoo8800
veterán
válasz becuszabi #8463 üzenetére
ééérdekes, márkára szűrve nem dobja ki. 55 mondjuk jobban tetszene, pláne fehérben
Én egy ideje már nem foglalkoztam a telókkal, mert a Junior T mellett nem kellett másik teló után kutakodni. Innen jön, hogy ha teló, akkor Marzo. A Foxok tényleg annyira jók? Régen a RSok fosták az olajat, a mostaniak jobbak? Fogason látni néhány olajsáros Boxxert meg Pikeot
Az azért vicc, hogy a 2002-es Marzo előbb reped el (igen, a fékhídnál... ), minthogy elkezdené ereszteni az olajat. Még nem volt szimering csere, pedig használom kb kéthetente, néha télen is.[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
ma megállított az utcán egy filyatal lány, (meg srác) de a lány érdeklődött, méghozzá a masz felől...
mondtam, hogy inglánd...
viszont továbbra sem értem magyarországon miért nem lehet kapni ...
talán mert egy teszkóbályk 25.000 ft.... ez meg 11.000piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
tr00p3r
addikt
Szia,
Jó lenne egy nagyot a Börzsönyben tekeregni. Még pontosan nem tudom, hogy hogy alakul a napom. Úgy terveztem, hogy Göd-Vác-Verőce-Kismaros-Szokolya-Kóspallag-Királyrét-Csóványos és vissza. Kóspallag nélkül nekem már egyszer meg volt ez a kör. Az volt 80 km. Még jelentkezem holnap. Ha most nem, akkor Szilváson összefuthatnánk. Bár most valaki azt mondta, hogy jövő hétre szar időt & esőt mondanak. Dagonya lesz? -
-
törölt tag
Hali mindenkinek.
Csak meg szeretném osztani az örömömet mindenkivel, hogy sikerült végre egy igazán jó kerékszettet szereznem. Hab a tortán, hogy hajtóművet, és féket is.[ Szerkesztve ]
-
Dirtyz
őstag
válasz becuszabi #8467 üzenetére
tr00p3r kolléga bevállalós, én pedig még nem voltam ott
Mi általában a Pilisbe megyünk, és lassan kezd unalmas lenni. Minden egyes baráti vasárnapi tekerésnél feldobom, hogy menjünk a Börzsönybe, de mindig lehurrognak a többiek. Most kapok az alkalmon és megpróbálok eljutni máshova is.Védd a fákat, egyél hódot!
-
-
tr00p3r
addikt
válasz becuszabi #8467 üzenetére
Több út is vezet fel oda. Királyrétről pl. Van egy aszfaltút ami aztán köves (nagymúrvás) dózerútba megy át és hosszan vezet felfelé. Egyszer voltam már, majdnem, fent, de eltévedtem így csak 738 méterig jutottam. A Csóványosi kilátó meg 940 asszem. Annó 1,5 óra volt Kismarosról fel, lefelé már csak 31 perc
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz becuszabi #8471 üzenetére
Betartott szervizintervallumokkal? Mert ugye a manualban le van írva, hogy 5 óránként, 10 óránként, 50 óránként, 100 óránként miket kell cserélni, karbantartani rajtuk. Üzemóráról van természetesen szó. Az enyim kenőolajból például 7 üzemóránként kér cserét. Mondjuk tényleg könnyen koszolódik az a rész alulról, tehát érthető. 25 óránként szét kell szedni, becsúszókat, perselyeket megtisztítani, stb. A csillapítóegységben ellenben csak 200 óránként kell olajat csencselni, lévén zárt rendszer.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tr00p3r
addikt
A múltkor volt szó arról, hogy a Cratoni Zethos sisakban lévő, belső, szivacsos betétek megadták magukat. Sajnos engem is utolért ez a dolog. A nagy eső után, szerdán, a vonaton vettem észre, hogy a homlokrészen lévő egyik betét megadta magát. A tépőzár levált a betétről, vagyis szétesett.
Írtam a Cratoni.de oldalon megadott kontakt címre és küldenek nekem egy teljes új szettet. Az aprópó az írásra meg onnan jött, hogy a Bringabanda fórumon olvastam, hogy egy srácnak eltört a titán pálca valamelyik márkás nyergén. Erre írta a Lőrincz Olivér, hogy nyugodtan írjon a gyártónak és ne vesződjön a nagykerrel illetve a kereskedővel. Úgy néz ki ez bejött, mert már válaszoltak is és hétfőn postára adják a betét szettet.
-
Manitou
veterán
válasz tr00p3r #8481 üzenetére
Meg még korábban jött pár cucc máshonnan is
2db Mavic XM 719 Disc fekete felni
'08 XT kazetta
XT lánc
'08 XT Shadow hátsó váltó
'07 LX váltókarokÚgyhogy lassan összeáll az új bicaj, holnap megyek agyakat nézni meg küllöt, ha lesz, akkor be is fűzöm a kerekeket.
A nagy tétel még a váz lesz, ami még mindig nem tudom mi lesz.Hogy ezen a foxon mi kerül ennyibe arról lövésem sincs
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz tr00p3r #8483 üzenetére
Majd beszerelve kiváncsi leszek a mozgására, levegős telóm még nem volt.
Nem régen próbáltam egy rugós RS Torát, háát a retro Manitou telóm finomabban mozog Most megnyomkorászva a foxot annyira nem vagyok elájulva tőle, de beépítve remélem megváltozik majd a véleményem
Mondjuk magyar áron az életbe nem vettem volna meg, szerintem annyival nem ér többet pl egy RS-től mint amennyivel drágább. -
bbazsy
őstag
hali
hátra szeretnék hidraulikus tárcsát egy napalm st-2 -re, hfx9em meghalt teljesen.
mit ajánlotok? 160as tárcsája megvan(a sokszor lyuggatott, recés ívű), az esetleg mivel használható hayesen kívül?köszi
..
-
raczger
őstag
válasz Manitou #8482 üzenetére
jofélék!
nekem is shadow hátsó váltóm van, szerintem neked is tetszeni fog, nagyon király!
milyen agyakatt akarsz, centerlockost, vagy 6 csavarost?más: tegnap este, késő délután betekertem pestre meg vissza, a római után Szentendre meg BP között annyi bogár, meg muslinca volt, hogy haladni nem tudtam, hazaérve egy bogárgyűjteményt szedtem ki a hajamból
meg ha valakit érdekel van eladó hajtókar monoblokkalwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raczger
őstag
válasz Manitou #8484 üzenetére
én már halottam, sőt láttam is amikor baja volt egy fox telónak, fél évesen elkezdett kotyogni egy 200e-es, valami fém a fémben kotyogott, szóval nem a szimeringekkel volt gond, aki használta az nem biciklizett annyira sokat vele, és nem keménykedett, szóval nem baszhatta szét, volt rajta gari így visszavitte és kicserélték
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Manitou
veterán
válasz raczger #8490 üzenetére
Jah király a shadow XT, nekem is tetszik, és azért árban is elég bestbuy volt nekem.
Meg mivel ez 1 rugós nem úgy mint a régebbi XT-m amiben 2 rugó van, így nem veri majd szét a váltó a láncvillát. Bezzeg a '97-es ESP 7.0 ( ma már SRAM néven ismert ) hátsóváltómon már akkor ez az 1 rugós megoldás volt AZért tudták már akkor is hogy mitől döglik a légy.Agyból 6 csavarost akarok. Igazából már tudom mit akarok, csak még élőben nem láttam, csak az első agyát. A novatec-nek akarom a tárcsás könnyített agyát előre -hátra
Disc light néven fut. Küllőből meg 2-1,8-2 DT-re pályázok. -
raczger
őstag
[link]
vagy
[link]
egy ilyenben van valami buktató, vagy mi? nemtudok valami jól angolul, így nem olvastam el részletesen, mert meg sem éretném, de képek alapján full jó állapotban vannak, ebay-hez nem nagyon értek, de ha egy ilyen telót tényleg ennyiért adnak, akkor én még a nyáron lecserélném valami fainabb sid-rewww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
becuszabi
aktív tag
válasz raczger #8493 üzenetére
A leírásból sem lehet többet megtudni. Buktató? Ha nem azt kapod, amit vettél, na az nagy szívás...tengerentúli üzletekkel kapcsolatban vitázni, pereskedni elég nehéz.
A mostani áron még a postai költségek is egy szívás, mert pl. a második 100$-os telónál is kb. 50, ha erre még rájön a vám, akkor ott vagy, mintha itthon vennéd használtan.
Mondjuk itthon viszont nem valószínű, hogy hozzá tudnál jutni egy ilyen cucchoz."Aki szívből él, az élből szív"
-
raczger
őstag
válasz becuszabi #8494 üzenetére
hát nemtudom, ha még a vám is iszonat sok lenne, 100 dolcsinak megfelelő, akkor a végén mondjuk 250 lenne, az a mostani dollár árfolyamon 40e ft, annyiért meg egy titán sid telót nem kapsz, ha még lenne, akkor sem, az új ára ennek 150-200e forintnak megfelelő dollár biztosan volt
-
becuszabi
aktív tag
-
raczger
őstag
válasz becuszabi #8496 üzenetére
akitől vettem a sidemet, ő azt 5000ft-ért szerezte, mert nem működött a visszaútcsili, mindössze egy 100ft-os tömítőgyűrűt kellett kicserélni, azthiszem, és én meg 30k-ért megvettem mondjuk nincs is semmi lényeges baja, működik rendesen
-
GhostLead
tag
Sziaszok!
Megtudnátok nekem mondani hogy piros bowdenházat Bp.-en hol lehet kapni?
Ahol lakom csak néznek mint hal a szatyórban hogy mi bajom van!
Segitségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest