Hirdetés
Aktív témák
-
GhostLead
tag
válasz csokislecso #3309 üzenetére
Hali! Nekem is volt olyan problémám. Úgy oldottam meg hogy raktam egy alátétett a stucni és a fejcsapágy közé. ez kb. 1 éve volt akkor épitettem a gépet, nem is kotyog azóta.
-
GhostLead
tag
Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni! Nekem már nem sokára megépül a binyiglim de a legfontosabb még hátra van egy 2007-es integrált XT hajtóművet szeretnék venni Szeretném megtudni hogy jó lesz a binyiglimbe, a vázam egy 2005-ös Caprine Boomer.
Előre is köszi! -
GhostLead
tag
Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani hogy az integrált XT hajtóműhöz járó középcsapágyhoz járnak-e hézagolok? lemértem a középcsapágyház hosszát 68mm, de mondták nekem hogy létezik 73mm-es is! és azt hézagolokkal oldják meg.
Vagy esetleg tudjátok-e hogy hány mm a középcsapágy hossza?
válaszotokat előre is köszönöm! GL -
GhostLead
tag
Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni! Telót szeretnék venni kb 40.000-45.000 ft környékén! Rs Torát néztem abból is a 302-est. Valakinek van menet tapasztalata róla? vagy esetleg Manitou-ból melyiket ajánlanátok ebben a kategóriában? Válaszotokat előre is köszönöm! A hátszél legyen veletek!
-
GhostLead
tag
Sziasztok! RS Tora 302 telót szeretnék venni. Valakinek van menet tapasztalata róla?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
GhostLead
tag
Dirtyz
Annyit nem akarok költeni rá, mivel Nyíregyen lakom nem nagyon lenne kihasználva 40.000 - 45.000 Ft ami reális azért köszi hogy szóltál! Bikemarketen néztem!
Tavaly kezdtem épiteni a gépet Lx ( fékkar, váltókar) a többi-Xt, gondoltam itt az ideje hogy egy komolyabb telót tegyek bele! -
GhostLead
tag
Sziaszok!
Megtudnátok nekem mondani hogy piros bowdenházat Bp.-en hol lehet kapni?
Ahol lakom csak néznek mint hal a szatyórban hogy mi bajom van!
Segitségeteket előre is köszönöm! -
GhostLead
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segiteni,szeretném tudni hogy mit jelent a telóknál a TurnKey Lockout kifejezés? Előre is köszi!
Mi a különbség a RS Tora 302 U-Turn és RS Tora 318 U-Turn között?
Tudom az ára meg a súlya, de a többi? -
GhostLead
tag
Száradjon le a keze aki ellopta a brinyódat! Nagy nehezen megépited utánna meg...
Bele se gondolok ha az enyémet... Megtalálnám addig rúgdosnám amig mozog....
Remélem sikerül megtalálni! Tényleg gyanús hogy a kutya nem jelzett igaza lehet a többieknek ( bekajáltatták, ismerte az elkövetöt)! -
-
GhostLead
tag
Sziasztok!
a közel jövöben szeretnék venni egy gyári kereket kb 45.000ft szánnék rá!
Mavic Crossride szerintettek megéri? esetleg valakinek menet tapasztalata van?
Segitségeteket előre is köszönöm!
Üdv -
GhostLead
tag
Sziasztok! Nem tudjátok hogy a Bell fejvédőket ki forgalmazza Magyarországon?
Kinéztem egyet Bell Sweep R, de nem tudom honnan lehetne beszerezni?
Előre is köszi! -
GhostLead
tag
Sziasztok!
Épiténék kereket ilyen összeállítással: Mavic X317 (black) felni, XT agyak, Dt küllök szerintettek jó lesz? vagy esetleg más cuccokkal építsem? Előre is köszi! -
GhostLead
tag
Ez a váz már nem mai darab, én úgy tudom! Alu vázakat 4 év után cserélni szokták, mivel elfárad az anyag! Sztem jobban jársz ha merevfarút veszel! Ennyi pénzből már lehet egy jót venni! Pl: Merida, kicsit kipótolód már vehetsz egy Cube vázat sztem, nem olyan régen irta itt valaki hogy 55eFt-ért van Cube, jól nézet ki!
össztelósat akarsz mféleképpen?
Mire szeretnéd használni? -
GhostLead
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, elkoptak az XT V-fékem fékpofái. Milyen fékpofát érdemes bele venni, hogy ne szedje fel a fémreszeléket a felniből? most Mavic XM 317 felnim van!
Előre is köszi a segitséget! -
GhostLead
tag
Sziasztok! segitségeteket szeretném kérni egy kerekszettet szeretnék összeállitani úgy kb. 85eft-ból. Ha lehet 24 v. 28 küllöset súlyra kihegyezve! Aszfaltra kell, és montiba? Mit tudnátok ajánlani? Előre is köszi a segitséget!
-
GhostLead
tag
Sziasztok! Cratoni Ceron bukósisakhoz lehet-e szerezni szivacs készletet, ha igen honnan? Előre is köszi! Live to Ride!!!
-
GhostLead
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nem sikerül beállítani a hátsó váltómat ( Xt Shadow, Xt váltókar, vacsi új bowdenek, kb 4hónapos lánc ill. 9-es sor) A váltókarnál állítgatva 4-5-6-os fogsornál váltás közben gondolkozik, a többi részen jól működik!
a váltóm nincs megütve ill. a tartó sem! Tudnátok nekem segíteni hogy állítsam be hogy pöpec legyen?! Előre is köszönöm a válaszotokat! -
GhostLead
tag
Segítségeteket szeretném kérni, elkopott a montimon a slick gumi, így újat kell beszereznem
Continental SportContac 1,6 v.
Ritchey Tom Slick 1,4 kettő közül szeretnék választani, nem tudom eldönteni melyik legyen?! Szerintettek?
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI AERO ITX Rx 6400 garanciális 2026.2.11-ig
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Eladó ipad 9 (9. Generáció) 64GB - Kiváló Állapotban!
- D-Link GO-RT-N300 300 Mbps Wifi router
- ASUS GEFORCE GTX 760 DIRECT CU II OC 2GB DDR5 PCI-E DUAL DVI HDMI DP hibásan, bontásra eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest