- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fen-e-vad
csendes tag
HI !
Egy kis segítséget kérnék tőletek, mert feltételezem vmi vírus van a gépemen miután egy oldalt nézegetve a virusírtóm (avast) jelzett hogy ''gáz'' van.Kiléptem az adott oldalról mert többször bejelzett nekem , de 5 percenként már 1 napja folyamatosan ha fellépek a netre jönnek a virusjelzések hármasával.
Elinditottam a virusirtót de 40 % os teljesités után lelassul , s a cpu 100% van...s fagy a gép. több viusitót is lefuttattam ez a reakcio mindenhol s a végén ráadásul nem talál semmit
Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....
Az asztalra feltelepedett pár reklám és kémprogi de leszedtem öket , de a hátérbe kitudja mi fut, bár megnéztem a feledatkezelöt és nem találtam nem oda illöt ,KIVÉVE egyet: wowexec.exe - ami állitólag 16 bites programot használ de nem jöttem rá melyiket s nem tom a futó folyamatok közül leállítani...lehet ezért áll be a gép procija 100% ra...
...ja és továbbra is jelez a avast hogy egy adott ip cimről virusos file-t akar letölteni...
Történt már régebben ilyen velem akkor egy trójai volt a bünös, viszont az avast megtalálta mert müködött...de most egy progi se megy végig
HELP ! thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....