- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dj.Mike #1061 üzenetére
1. A tűzfal nem véd meg a vírusoktól. Ahhoz víruskereső/-irtó kell.
2. Tűzfal ugyanakkor mindenképp kell.
3. Kémprogramkereső/-irtó is kell, lehetőleg olyan, ami védi a rendszerbeállításokat és a registry-t is.4. Nekem úgy tűnik már rég itt lett volna az ideje hogy elkezdd használni.
Tűzfalból mindenki másra esküszik. Nekem az ingyenes ZoneAlarm eddig bejött, van aki fikázza.
Vírusbirizgálód nemtom mi van, de ebből is van választék.
Kémprogikra szakosodottból is vannak ingyenesek is, jól konfigurálva kellően hatékonyak.
De mindenhez szükséges a tudatos felhasználói géphasználat. Miket szabad elfogadni-megnyitni-linkre kattintani, stb.Azonban mindenképp futtass le ezekből, meg online keresőkből valamit, mert nem biztos hogy csak az van a gépen amiről tudsz. Pl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest