- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyó83
tag
válasz
_DiEGO_ #1865 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ. ezért kérdeztem meg itt, mert nem értem mi a fájása.
A C meghajtón az ssd. 128GB-os, totálban a win-nek van fenntartva az egész. de van szabad hely rajta bőven, kb 30-50GB-nyi. A lapozófájlt meg átraktam egy másik vinyóra, ne az ssd-t basztassa, bár szerintem nem gond neki annyira.De akkor visszarakom és beállítok annyit amennyit mondasz, hátha jó lesz...
BIOS az a legutolsó van fennt ami a lapomhoz van, szóval azzal nem lehet gondja.
Most tolok egy memtest-et a memtest+-al vagy mi a neve...
12GB-nyi ramom van...Megpróbálom amiket írtál, aztán jelentkezem ismét, hogy mi a helyzet.
1000 köszönet!!
-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_ #1865 üzenetére
1.20 11/18/2011 Instant Flash , ha nem ez a BIOS van fenn - akkor azonnal frissítsd meg ... SSD esetén meg csak remélem , hogy az AHCI mód alatt lett a telepítés ? ! .
Milyen típusu SAMSUNG HDD-d van ? nem szükséges lenne valamelyiknél a firmware frissítés ? A 120GB egyben van , vagy kettéosztva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest