Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizzard
aktív tag
válasz
CoolMan
üzenetére
4 magosítva megy már kb 1,5-2 éve mióta összeraktam ezt a konfigot, nem hiszem hogy ez lehet a baja, akkor valószínűleg a kékhalálos restart után is kéne fagynia vagy újraindulnia, de most is pl csak reggel volt kékhalál. De azért majd visszaállítom 2 magosra a biztonság kedvéért.
Memória tesztet végigfuttattam Memtest-el pár napja, nem talált hibát.
Igen, 1333-on mennek a RAM-ok, pedig elvileg 1600-asok, de korábban próbáltam áttenni 1600-ra, viszont olyankor hibázott a Prime95, 1333-on hagyva viszont nem. Igaz nem szórakoztam feszültség emelésekkel a BIOS-ban, lehet hogy ki lehetne okoskodni valami olyan szintet, amit frankón elvisz, per pill minden Auto-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- BestBuy ruhás topik
- Konteó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Parfüm topik
- OTP Bank topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest