Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
VaniliásRönk #787 üzenetére
Noshát...
Először is én sem gondoltam volna, hogy abban a sok számban tényleg látsz logikát és kiolvasol valami értelmeset.
Legelőször én is VGA-ra tippeltem de a VGA-s fórumban írtam, hogy teszteletem Video Card stab... tesztel és azt mondták, hogy akkor annak jónak kell lennnie.
A második tippem a táp volt, de azt kipróbáltam másikkal. A harmadik a RAM volt, teszteltem mindenhogy, de az is jó(nak tűnt). Namost a rendszerram azért nem logikus, mert mind a kettő egyszerre romlott volna el...
A videókártyának meg mi köze van a Internet explorerhez pl. vagy google chrome-hoz, mert ezek is feszt hibát okoznak és elnézést kérnek konvergenciáért...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest