Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Frissítve Veletech-re készen - AZEV mod - Egy alufelni újjászületése - casecon modding autós témában.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AVarice
tag
Elsőnek lehetetlen feladatnak tünt megtalálni a hiba okát. Először próbáltam dekódolni a dump tartalmát, de amikor megláttam, hogy mekkora, hamar feladtam.
Néhány tucat komment visszaolvasásával megtaláltam néhány képet és már fel is telepitettem a programot, csak eddig nem volt időm irni költözés miatt, tegnap pedig a PH halt le. Csatolom a képeket, én úgy látom az MSI Killet driver-e lesz a ludas, leszedtem a legfrissebbet amit találtam az MSI honlapján és feltelepítettem. Eddig még nem produkálta a kékhalált, de mostanában nem is nagyon volt bekapcsolva a gép...Előre is köszönöm a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest