Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AVarice
tag
Elsőnek lehetetlen feladatnak tünt megtalálni a hiba okát. Először próbáltam dekódolni a dump tartalmát, de amikor megláttam, hogy mekkora, hamar feladtam.
Néhány tucat komment visszaolvasásával megtaláltam néhány képet és már fel is telepitettem a programot, csak eddig nem volt időm irni költözés miatt, tegnap pedig a PH halt le. Csatolom a képeket, én úgy látom az MSI Killet driver-e lesz a ludas, leszedtem a legfrissebbet amit találtam az MSI honlapján és feltelepítettem. Eddig még nem produkálta a kékhalált, de mostanában nem is nagyon volt bekapcsolva a gép...Előre is köszönöm a segitséget!
-
AVarice
tag
Időnként a gépem kékhalál formájában újraindul. Van hogy játék közben, de előfordul böngészés közben is. Elég zavaró.
Win 10-et használok, x64. A konfigom az adatlapomon van. A kékhalál DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (bwW10x64sys) hibával áll le. Hogyan tudnám kideriteni, hogy mi okozza a hibát? A dump-ot lementi, de sajna én sokat abból nem tudok kihámozni.
Az eseménynaplóban ezeket látom:
3. 17:28:57 Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x000000d1 (0xffffe000f9fa4000, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xfffff800e0964896). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\Windows\MEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: d8efbed1-20c9-4a1c-8e7f-84213010cb3b.
2. 17:28:53 Az előző rendszerleállítás (2016. 09. 01. - 16:56:42) váratlan volt.
1. 17:28:45 A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Vallás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest