- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2898 üzenetére
Ma került hozzám ez a gép, azt mondják egy nap akár 4x is kékhalált kap mindegy hogy filmet néznek, neteznek, vagy mit csinálnak épp. Ehhez képest csak 2db minidump bejegyzés van!? Egyelőre megnéztem a vinyót hdsentinellel 100/100, az eseménynaplóban semmilyen érdemleges hiba nincs, AVG IS 2013 van a gépen előzményekben semmi, mbam gyorskeresés semmi. Most megy nálam már több órája, 45percig ment rajta egy youtube videó 720p felbontásban flash hardveres gyorsítás bekapcsolva, aida stabilitásteszt is ment egy ideig eddig (cpu, fpu, cache, system memory, gpu kipipálva) és nem fagyott meg. Hőmérsékletek nem tűnnek vészesnek, bár mondjuk most épp 22 fokos szobában van, az integrált intel vga hőfokát meg írja ki semmi.
Viszont egy olyan hibát vettem észre, hogy helyenként csíkozódnak a szövegek és ez a képernyőmentésen is rajta van. Először ccleanerben láttam, aztán a hwinfoban:
Akkor ez mi lehet? Videómemória ugyebár nincs, gpu lenne rossz, de a videólejátszás nem zavarja máskor meg netezésnél is fagy? Most elindítottam a memtest-et, mutat e valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Indulhat a hardverparti!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- BIOS topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest