Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Matyó83

tag

Sziasztok!

van nem pici problémám. valami haldoklik a gépemben, de nem jövök rá, hogy mi. elmondom mi a jelenség és miket próbáltam csinálni vele.

Hiba jelenség: Úgy csinál a gépem mintha ALT+TAB-ot nyomtam volna. egy vga cserével megoldódni látszott. Ki cseréltem a vga-mat egy vadi zsír újra. (asus 7850 dc2) A fenti hiba megszünt, de elkezdett szemetelni a kép játékok közben. Gondoltam, drivert cserélek. Megoldódott az egyel régebbi driverrel ez is. Majd randomban betolta a blue screen-eket. Ez tuti ram lesz, gondoltam.. kivettem 2 modult a 4ből. Ránézésre megjavult. De pár nap multán megint bénázott a BS-ekkel. Átraktam a játékokat másik vinyóra, majd megint jó volt pár napig. Ma kaptam mégegy bluescreen-t de egy picit részletesebb üzenettel mint eddig.
    [link]

ezt adta ki tegnap. Ami benne van a gépben ram pár, gyári értékek alapján ment 1600 mhz-en. visszaraktam 1333mhz-re a bs után. Valami disc space, meg driver és hardver gondja volt, de ez másmilyen üzenet és félek valami elment haldokolni..

valami ötletet kérek, hogy mit nézzek meg, mert kezd elszálni az agyam...

configom: asrock 990fx xtreme3 lap, fx6100 cpu, 2x2GB kingstone hyperx blue 1600mhz ram, corsair hx620w táp, asus 7850 directcu2 vga, kingstone ssd 128GB, és pár hdd összben 3,75TB-al.
    proci nem volt húzva kb 2 hónapos, a vga szintén alapon jár, de 3 hetes. a ramom volt biosban átállítva 1600-ra, de gyári értékek alapján. amit kivettem belőle rampár az pedig 2x4GB kingstone genesis és ezek is 1600mhz-esek gyári beállításokkal.

kössz a segitséget előre is.

és bocs, hogy hosszú lett... :R

Új hozzászólás Aktív témák