Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
ezeöté:
szervízbe adás előtt mivel tudok rugózni, hogy nincs sz@rrákarcolva a teló, meg sz@rrátörve? van rá valami nyilatkozás form? vagy felesleges aggódni: ha szétcsapják, így jártam?[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
DeltaPower
addikt
Szóval tapasztalataim szerint (egy darab FSP tápot láttam) 100% hibaraányuk van az FSP tápoknak[link]
ez mennyire lacci?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #92561 üzenetére
Igaza van. 1-et látott, az is szar vót, tehát ez 100%. Hibás volt? Az. Ennyi
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #92561 üzenetére
Nekem meg egyetlen Seasonic tapom volt, be is doglott.
Cserebe regen amig gagyi tapjaim voltak azok soha nem dolgottek be....csak havonta 1x ujra kellett kondizzam oket, de aztan mentek szepen megint...
-
akom
őstag
válasz ekrisztian #92565 üzenetére
Ez a magyar fogyasztóvédelem is olyan mint a férfi mellbimbó. Van, de minek?
-
Devid_81
félisten
-
TeeBee73
veterán
Segítsetek már: mi annak a filmnek a címe, amiben az Australopithecus feldobja a combcsontot az égbe?
Köszi: MargitMod: Nem, nem Jancsótól az "Anyád, a szúnyogok!"
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
poffsoft
veterán
Akkor ezért kér a kiskínai is alin már félévesnél nemrégebbi negatív aids szűrést magával a jóistennel hitelesítve, hogy kicserélje a car kábelt, amit küldött ???
bakker.
Komolyan mondom, lassan a házimozi felvételeimet is bekéri, hogy megállapítsa a hiba okát (nem tölt amúgy)...TeeBee73: ha nemcsók, akkor a "Nekem az Isten lámpást adott a kezembe itt Pesten" lesz az
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
az mitől van, hogy otthoni gépen és céges gépen, mindkettő win7 x64 hun, firefox ugyanaz, minden ugyanaz, ugyanaz a google fiók be van jelentkezve, és a google képkereseő TELJESEN más találatokat ad a két gépen ugyanarra a keresésre?
de olyan szinten, hogy pl. otthon 1 releváns találat volt, céges gépen meg több tucat.seasonic a táp, lehet a baj? de mondjuk mindkét gépben
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
boldog nőnapot az illetékeseknek
-
TeeBee73
veterán
Nnna. Megjöttem másodfokú FÜV vizsáltról. Van még a topicban rajtam kívül nyugíjas?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
gabe_
őstag
Bassus, 4 órakor ennyire megbénul a város?
Tudtam, hogy be szokott dugulni ilyenkor, de hogy ennyire...
Az emberek egyik fele debil málé "teddkihaddhűljön", a másik fele meg a pszichopata állat.
Muszály vagyok énis néha át menni pszichóba, amíg robogóval egyszer jól el nem b@sznak...Sovány szakácsban sose bízz!
-
313313
addikt
Csak arra kell figyelni, egyre többet mérnek a rendőrség tetejéről, ma reggel is kint volt a trafipax
Bár kismotorral ugye nem nagyon tudnak mit kezdeni...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest