-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
Megjöttem a Balatonról és itt a világvége
Ez jel, mind meghalunk
-
faragojof
őstag
Idefigyeljenek, emberek!
Még most álljatok neki az utolsó csuszás pörcnek, utána mindmöghalunk! -
bsh
addikt
válasz
DeltaPower #78680 üzenetére
így van. az a különbség, hogy egy pörc az hatvan másodpörc, míg a tepertő az nem.
-
poffsoft
veterán
már a tepertő sem a régi.
pörcnek híjàk, darabja fél kiló.a host block az droid default, én még mást nem làttam
adb lóphasz, megin itt a reklám. stock iexp.ja, am. nemtuggyátok b@zi billentyűzetek (android, google, kii) a del gombra miért hülyül be? törlés helyethelyhelyethehelyethelhelyethelyhelyethehelyethhelyethelyhelyethehelyehelyethelyhelyethehelhelyethelyhelyethehhelyethelyhelyethhelyethelyhelyehelyethelyhelhelyethelyhhelyethelyh
ilyen f@sságokat csinál, ha nyomom? -
KTU
addikt
-
bsh
addikt
a boltban előttem egy nő vásárolt KÉT DARAB tepertőt.
-
Outlander
addikt
Nekem nincs adware blokkoló a telefonom, igaz hostból tiltva van minden...
Viszont pc sincs egy pár hónapja blokkolva a péhá, na nem azért mert hogy legyen reklám, hanem mert akkor tájt valamit nagyon elqrtak és máshogy nem volt elérhető az oldal.
Egyébként igen... sokaknál biztos h be lesz kapcsolva, persze tudom én, meg minden... de ne kövessük már a huszadrangú eldugott orosz fórumokat?!
Vagy ha igen, akkor legyen olyan szabad az user is... -
-
Chaser
legenda
megoldottam hogy nem kérek értékelést, csak akkor ha ragaszkodnak hozzá, ez így teljesen működő megoldás a problémára
spam filtert nem ezért fogom megkeresni ha eddig nem kellett, bár működik az magától is, gmailes címeket meg vakerás dolgokat random szereti kiszűrni a gmail, lehet az is öntudatra ébredt
-
bsh
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
Outlander #78636 üzenetére
Hangzásban, ergonómiában?
Amit először vettem fake volt, de basszusban nagyon korrekt, fel se tűnt hogy ez nem lenne eredeti
De szegény gyorsan meg is halt, eltört a kábel, közben meglett a gyári, az bírja a strapát. Elég korrekt hangzása van de azt a basszust nem tudja. Elég nagy különbségek vannak fülesek közt, de majd ha elhasználtam ezt akkor nézek mást.
daninet Legalább te nem vagy abszolút sikett
-
KTU
addikt
Mi a som a hozzászólások közt,
Gépről nem láttam semmit, most tabletről itt virít minden topikba, -
Outlander
addikt
Volt idő a bizonyítékok megsemmisítésére. [link]
-
bsh
addikt
válasz
WunderKinder #78632 üzenetére
totál fölöslegesen építetted a kocsiba a nagyzenét, amikor itt vannak a bitang basszusok, amelyekre nem lehet panasz
-
Outlander
addikt
válasz
daninet #78637 üzenetére
Inkább annyi h ez csak füles, semmi több, a 2 is állítólag olyan h nagyon jó, a 3 meg minimális különbséggel ugyanaz , csak drágábban, valaki biztos h kihallja a különbséget, de egy füles nem az a kategória.
SZVSZ!
Mondjuk én az 1 és a 100$ os között sem hallok különbséget.. széjjel hajtotta a fülemet a Maxxtro 2.0.
-
WunderKinder
aktív tag
-
Chaser
legenda
Van mar vkinek piston3 fulese? Nem tudom 2rol erdemes-e atvaltani.
-
Outlander
addikt
"Miután széppé varázsolták az autót, Zsolti úgy érezte, hogy mégis vissza kellene térni a Halálos Iramban világához, és az abban látott negyedmérföldes gyorsuláshoz. De a kétliteres szívómotor 140 lóereje kevés volt a feladathoz. Még úgy is, hogy új gyertyákat, gyújtókábeleket és egy 60-as rozsdamentes kipufogórendszert pakolt az Eclipse-be." [link]
A 10 -es kép nagyot ütött...
a 11 is.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz
DeltaPower #78619 üzenetére
Ja, én tőlük csak pizzát kértem eddig, és mivel a melóba szoktam kérni, így kb nem érdekel hogy 40 perc vagy 60.
-
storm3
senior tag
válasz
Sose hoztak meg ki az igert idore a kajat, sot altalaban a futarnak fel sincs irva a nyugtara hanyra kene hoznia.
-
gabe_
őstag
válasz
Így van. Egy hím alája.
(Deszarvót...) -
Zeki
nagyúr
Azt hittem pizzéria, de látom inkább étterem. És a görög helyén. Azt sem tudtam hogy megszűnt. Régen hoztam onnan ételesben menüt 2-3 alkalommal, aztán mikor tudatosult bennem hogy ezek tényleg ovisoknak való mennyiséget adnak, gyorsan leszoktam róluk.
Pizzából nekem a királyexpress féle sombrero jön be vastag tésztával. Rádobok egy doboz tejfölt, és megvan az ebéd meg a vacsi is. -
KTU
addikt
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
-
Max pizzériáról mi a vélemény?
-
Chaser
legenda
válasz
WunderKinder #78607 üzenetére
biztos mekkimelt elso tulalydonostol
-
alázógyík
addikt
válasz
Ezek lehet szednek valami bogyót, ha ennyire idióták.
-
bsh
addikt
válasz
de azokat is másold ide be, amiket te válaszolsz ezeknek, a szokásos finom úrias stílusodban
-
juhiati
aktív tag
válasz
WunderKinder #78604 üzenetére
Nekem méh él a hízós ajánlatom
-
alázógyík
addikt
válasz
WunderKinder #78604 üzenetére
Te szerencsés vagy, mert egészen jó gépeket ajánlottak fel. Nekem Barkas volt, meg egy telek Kerekegyháza közelében, 4km-re a legelső betonúttól.
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
Kapom a visszautasíthatatlan ajánlatokat a facebook-on.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
"~ elvis_budafok :
Hát én 1 hete szedem a tablettákat, szval az elég kevés, de már látszik az eredmény. 3 kg zsírtól szabadultam meg, és 1,5 kg-val több az izom rajtam. Úgy érzem ez egyre jobb lesz ;-)~ strongman :
Én folyamatosan szedem. Egy csomag után tökéletes kockahasam volt. Aztán megrendeltem a következő csomaggal. Sajnálhatjátok, ha nem láttatok tavaly nyáron a strandon. Minden csak megfordult utánam. Szerintem ez a legjobb módja az izomtömeg növelésének. Egyáltalán nem edzettem, nincs rá időm. Ajánlom mindenkinek, aki változást akar elérni az életében.Hát én ezeknek a kapszuláknak köszönhetően nézek ki fiatal adonisznak. Előtte próbáltam a konditermet, de nem volt már rá időm és energiám. Így semmit nem is értem el vele, eldöntöttem, hogy kipróbálom a tablettákat, mert elég tragikusan néztem ki a pókhasammal. Lement, a helyén pedig kemény izom maradt csak."
Engem meggyőzött.
Üdv Latzcziei!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Opel topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M3 Pro 18/512 100% akku!
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!