Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #42894 üzenetére
14-18 év közti - 18 év feletti Nem büntethető Kivéve, ha a 18 év feletti visszaél hatalmával vagy befolyásával. Így ugyanis már szexuális visszaélésnek számítana, amit 1-5 év szabadságvesztéssel fenyegetnek.
Ha se hatalmam se befolyásom, mert nem vagyok politikus, akkor ezek szerint végigizélhetek egy egész lánygimnáziumot is és nem mondhatják hogy mocskos állat vagyok?
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Érdekel valakit egy dzsíforsz kilencezerhaccázgéééétéééé? Véletlenül se öccázé.
-
forintuser
őstag
válasz DeltaPower #42889 üzenetére
Meg kérni egy modit, hogy engedje vissza Grande urat.Nem lenne "topickiller"
Holnapkészítést vállalok.
-
DeltaPower
addikt
válasz forintuser #42888 üzenetére
Meg kellene kérni egy modit hogy állítsa át Grande képét ördögre, nem hiszem hogy banolás után megüdvözült
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
forintuser
őstag
-
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #42880 üzenetére
Csatlakozó stimmeljen meg ledes legyen, kb ennyi.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #42883 üzenetére
Biztos, hogy csak a kijelző a baja?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #42883 üzenetére
Azok Nem profi a technika, de amúgy meglepően jó a hangzása Alap hangerőn teljesen jó
-
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #42881 üzenetére
Olyan kis nyomoroncok azok a szatellitek
szerk: i3-2310m, 4g ddr3, 320-as vinyóval, kijelzőhibásan 19k-ért? valszeg ugyanilyen kijelző megy bele mint amit itt linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #42880 üzenetére
Kell-e valakinek egy ilyen 5.1-es genius hangrendszer? Mindene tökéletes, 3db jack-jack kábelből 1 van csak meg, fillérekből pótolható, 6k-t gondoltam érte.
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #42879 üzenetére
Én kiszedtem a töröttet és rákerestem a típusára
Ne lepődj meg ha nem 100% típusazonosat küldenek, én TL AA helyett aszem TL B1-et kaptam, de jó volt bele az is.bartucc: képminőség teljesen rendben volt, egyedül a fényerőt kellett lentebb tekerni mert az új panel szemre sokkal fényesebb volt mint a régi.
Így a második kijelzőcsere után felbátorodtam és törött kijelzős i3-i5-ös laptopokra kezdtem vadászni vakerán
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #42877 üzenetére
Biztos jó, 40 pin, érintkező helye is stimmel display meg lcd szavakra kerestem..
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #42876 üzenetére
Még jó, hogy van telefon... lekérdeztem, megvan, leadták. Értesítő megint nem volt. Nem értem ezeket a postásokat, vagyis ott lehet valami bibi, nálunk azért értesítőre nagyon figyelnek.
DeltaPower: képminőség, minden rendben volt?
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #42874 üzenetére
Te vagy a nagy postai szaki, ajánlott levelem elsőbbségivel 3 napja még nem érkezett meg, tudom, 5 nap a határidő, de a küldeményazonosító alapján rá tudok valahol keresni?
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #42873 üzenetére
Honnan? Én most csak amcsi eladóktól láttam 16 alatt.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #42868 üzenetére
Kezdetnek jó, ha akadna olyan ami nem törött már folytatásnak is jó lenne
-
Devid_81
félisten
válasz alázógyík #42860 üzenetére
Fo problema, hogy barki nyomonkovethet ezen a progik hasznalataval...onnan, hogy ranyomsz a keszuleked adatait a googlben lathatod "veged"
Hozzateszem nem kell ranyomni, amugy is megmondjak merre vagy
Mindenesetre nekem semmi rejtegetni valom nincs, a kenderultetveny nem itt van a haznal, es a kurv...bocsanat a szuz lanyokra nem itthon vigyazok...
-
-
Outlander
addikt
válasz alázógyík #42860 üzenetére
A winphone ezt alapból tudja, sőt azzal meg lehet csörgetni és ki is lehet kapcsolni, és az nem program, hanem alapszolgáltatás.... huuuuh, ez olyan Chaser és a Tp-s hsz lett...
Én annó cerberust használtam... illetve nem használtam, csak rajta volt a telon..
De ugye neked sem kell mondani, h ez mind szép és jó, de vannak gyenge pontjai, pl ha ki van kapcsolva a gps meg a 3g, már nem megy... ha kivan kapcsolva teló már nem megy, ha nyomnak egy resetet már nem...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
alázógyík
addikt
Ha ellopnák az Androidos kütyüdet, ez megmutatja, hogy merre van/lehet.
Kipróbáltam, teljesen pontos.
-
Outlander
addikt
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #42857 üzenetére
Nekem kukás-narancssárga színű volt.
Ill. az akkor "trendnek" megfelelő fekete Adidas póló, fehér csíkokkal a vállán.
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
God Vazzeg
veterán
-
Chaser
legenda
-
bartucc
addikt
válasz Devid_81 #42847 üzenetére
Neszóljábe, mert GrandeP-s szankciókat helyezek veled szemben kilátásba.
Egyébként meg "e"-kre: most figyeltem meg jobban, hát nem kedvesek a moderátorok, hogy az első hsz-unkba direktbe be van linkelve a "legszebb nők topic", ezzel is utalva arra, mi folyik itt...?
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Csak a beke fenntartasa erdekeben!
...
-
Devid_81
félisten
Mar ertem miert ilyen kihalt a topik reggel 9-ig...mindenki itt topog elsozni ejfelkor...aztan meg gyorsan aludni kell, mi?
...
-
Chaser
legenda
Elsőőőőőőő
-
Devid_81
félisten
Elso!!4!masodik!4!!!!56!
...
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #42840 üzenetére
Álljál csak szépen a sor végére cicafiú
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Sanders
csendes tag
-
Devid_81
félisten
Masodick!!!3!!6!
Erdemes megnezni, vagyis nem...
...
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Outlander #42830 üzenetére
Kiállt a vasért, na. Respect
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Devid_81
félisten
Vot-e...?...valaha ilyen kupi a szobatokban?
...
-
Outlander
addikt
válasz bartucc #42828 üzenetére
Mostanában úgy nézek filmet h trailer és leírást nem nézek/olvasok...
És csak azt nézem meg, ami volt a moziban is....
Így 10-ből max 3x lehet csak mellényúlni...már öreg vagyok a Sharktopushoz
De ez most nagyon betett.... ez egyszerre volt 3 rossz film...
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #42827 üzenetére
Te sose olvasol leírást a filmről?
Olvastam, miről szól, ugyebár a könyvvel is be akartak futni, ha már Alkonyat írója írta, de itt már nagyon elcsúszott... Nem mintha a b.zi, cicafiú vámpírokkal nem lenne bajom, de ez még tényleg gázos.
-
Outlander
addikt
The Host / A burok című filmet...
Inkább ne akarjátok megnézni... értelmetlen, hülyeség, még a látvány sem szép, nem történik benne semmi...
Szkizo csaj beszél a magában lévő valami lénnyel... meg ilyen ökörségek..
-
Outlander
addikt
válasz Outlander #42825 üzenetére
Jólvan, ment is az anonym topikba sírni....
Nem hiszem el h nem lehet leírni szakmai topikba, h a zte sz@r... csak isteníteni lehet!
De tegyük fel trollkodás volt...
De akkor azt a hszt, amiben csak annyit írtam h még mindig javítják és már 7. hete várják az alkatrészt...azt miért kellett törölni?! Az színtiszta objektív kijelentés volt...
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz bartucc #42824 üzenetére
Azzal nincs bajom, mert az , de hogy közben meg isteníti a zte-t, hát az kész....
Ráadásul a kamu duma, ott dolgozott, de nem azon a részlegen, de hallotta h miket meséltek azok akik ott voltak, de egyébként már x éve nem is dolgozik sehol sem, és ő akkor is tudja, mert szokott még beszélni olyanokkal... hát az kész...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ezzel a csájéval mi lett?
-
Outlander
addikt
Utolsó 10 hsz, odabasz.... [link]
-
-
DeltaPower
addikt
válasz alázógyík #42811 üzenetére
Ez mennyire jó vagy mennyire szar? Így látatlanban az ezeöccázat megajánlom érte, de lehet többet is.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Holnaptól lesz 1 eladó zsír új D-Link DIR-600-as routerem, ha GrandeP nem viszi. 4K.
-
ekrisztian
őstag
válasz DeltaPower #42775 üzenetére
-
Outlander
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külpolitika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gurulunk, WAZE?!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Bundle topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- További aktív témák...
Állásajánlatok