Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
...
-
bartucc
addikt
Első.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #42595 üzenetére
Lehet női főnök volt és utána tette : me
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #42595 üzenetére
De az milyen szép, hogy az állatja még ezt se tudja mit jelent
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz tibibi #42591 üzenetére
Panda 50-50, md jó csak néha aranyosak, dealt nem ismerem, ali meg gyűjtőhely, olyan mint a vakera.
Outlander: Sok helyen regelni se kell, legyen pépé és ennyi.
Még mikor cégnél voltam műszakvezér felhív - nálunk műszakvezér=kisebb cégnél cégvezető- , főnöke lebacta, azt kapta smsben hogy betűzi: F U C K..mit jelenthet? persze angol tudás kötelező...
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #42590 üzenetére
Én megmondom őszintén, arra 2 -3 éves rendelésre amit én csinálok, nem regisztrálok be... így is annyi "felesleges" accountom van, mind más-más jelszó felhasznévvel, h lassan gondolkodom valami safety password list -el, mert már én sem leszek fiatalabb az agysejtek meg pusztulnak...
Nyelv témában teljesen igazad van... erre tudnék mesélni, h nálunk milyen szinten beszél 1-2 kolléga, pedig elvileg 6 évet kint él... és konkrétan ezért vették fel, közben meg a köszönésbe is belesűl.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #42586 üzenetére
Több ilyen webshop van, ami ha jobban megnézed csak rendel és elég csúnya felárat kér érte, garanciát szintén nem vállal Egyébként sokan nem tudják megrendelni, nemhogy bárki... A legtöbb magyar örül hogy magyarul meg tud szólalni, nemhogy más nyelven Itt könnyebben meg lehet tudni honnan érdemes meg honnan nem, de még akkor is lehet zizi ha törötten vagy hibásan jön, kicsi kínai nem fog neki magyarul gagyogni. PP se úgy működik hogy szireszóra visszatolják a pénzt, személyesen is ismerek olyat aki bebukott 3x k-t mert eladó javára döntöttek...A szomorú az, hogy 8x %-os eladó 1x eladással és érdeklődnek nála, na ez az értelmi színvonal...
szerk: Hadd ne mondjam tabletnél mennyit coptam mire találtam olyan helyet ahonnan még megéri megvenni meg el is küldök, nem hantapalintáznak, legtöbb shop a csillagot lehazudja. MD-s - talán csaj - is úgy vakerált folyt a könnyem
szerk: pk emelés meg drága pk meg bevett bélyes' szokás 10 dezsős cuccot kirakja 3-ért, 8-as postával másiknál meg 10 dezső freepost és van aki ezt is ugyanúgy benyalja
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
honnan érdemes rendelni ilyeneket
-
bartucc
addikt
-
Outlander
addikt
Az ilyeneket úgy bannolnám... [link]
Olvassátok el a kérdéseket, válaszokat is.
-
tibibi
őstag
itt egyébként tud regisztrálni valaki,mert b@szott modnemmükszik
-
TeeBee73
veterán
-
TeeBee73
veterán
Faragojof.
Csak Ő ritkán jár fel, mert most épp a máját cserélik.Dévid: Ebből annyit értettem, hogy a 15 éves osztálytalálkozó alatt háromszor feküdtél le fiúkkal.
Ű. 5 percen belül vagyok. BAN.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #42577 üzenetére
Kicsit megtorom az altalam elkezdett sormintat par spam levellel:
Júlia <julia@coindubuzz.com>
"Nem csak Te hiányoztál az osztálytalálkozóról, Laci sem
volt ott, bár azt hiszem az ő helyzetében ez teljesen
érthető... biztos hallottad, a hírekben is benne volt...
tolatásnál halálra gázolta a saját fiát a garázsuk előtt...
szörnyű tragédia!Talán véletlen vagy a sors keze, de épp ma kaptam az alábbi
hírlevelet az egyik partner cégtől - a fentiek alapján az
ajánlatuk minimum megfontolandó... Remélem mielőbb
találkozunk!"De ki az a Julcsa?Laci?Udv Laci?Vagy masik Laci?Volt osztalytalalkozom?Melyik?Mikor?Hol?
Latom a biztositok ugyesekSajat magamtol cimezve kaptam egy levelet, Subject: Cukor lefeküdne veled az eroZOO-n!
A cukor tonkre b.xa a fogaimat, a so meg nelkulozhetetlen, szoval ezt most kihagyom!
Horvátország Blog <horvatorszag.blog@payetonsite.com>
"Idei nyáron utolsó levelünk - bemutatjuk a
horvátországi homokos strandokat!Ha tengerparton töltjük a vakációt, fontos, hogy
megfelelő strandot találjunk. Sokan a homokos,
lassan mélyülő strandot kedvelik, különösen a pici
gyermekkel nyaralók. "Nagyon jo, de nem vagyok meleg, es a melegeknek a gyermekvallalas amugy is korulmenyesebb, nem?
Van meg kb 27db ez csak az elso 3 volt, 30 felett a google olyan kedves, hogy nem orzi meg oket, mivel igy allitottam be anno.
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
...
-
alázógyík
addikt
Szeretném megköszönni Bartucnak, Ramiusnak, Ktunak, Wunderkindernek, és Outlandernek, hogy jelenlétükkel megtiszteltek múlthéten szombaton.
-
Outlander
addikt
Eladó egy tipp-topp állapotban lévő hajvágó.. (babyliss e702yte)
Doboza, számlája, összes alkatrésze meg van... ismert hibája nincs, akksi hozza gyári leírást....
2k...
-
alázógyík
addikt
Első.
-
Chaser
legenda
válasz poffsoft #42560 üzenetére
Fene tudja. Nekem 4.5" pont jó, 5 már sztem nagy lenne. Led villogó, frontcam előny, viszont a felbontás ua. mint a 820-nál. Most A820 is lentebb ment kicsit, én még drágábban vettem. Igazából sztem teljesen felesleges volt kidobni a 830-ast, 820-ba frontcam meg led és közel tökéletes lenne. De hát ők tudják.
-
Chaser
legenda
válasz TeeBee73 #42557 üzenetére
Nem tetű az biztos 3g is megy, azt hogy hol állítottam be nem tudom, de csak mert nem értek a droidhoz De kipróbáltam, wifi offal is volt net, szóval működik. Valami adatforgalom engedélyezés, mogyi bácsi biztos tudja.
-
TeeBee73
veterán
válasz Chaser #42464 üzenetére
Az A820-ról csak jókat tudok mondani.
Gyorsabb mint a Tabom.
(A ROM csere viszont érett, a fele duma kínai karakterekkel megy. Pölö': nem fogadott hívás, etc...)
MOD: Ja, meg a mobilnetet sem bírtam még belőni rajta, lehet, ma reggel józanul megpróbálom. Aztán megyek kocsmázni csak.
(Hű, van még 10 percem nyitásig.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #42555 üzenetére
Hatodick!
Minnya megvan az "esti" e linkem...csak tul sok a ruhanelkuli...milyen vilag ez maaa...monnyuk ilyen melegben nem csodalkozom
[ Szerkesztve ]
...
-
ekrisztian
őstag
elsőőőőőőőőőő,zárható
-
Kerto
tag
Amúgy a szomszédban megint buli van úgyhogy megint nem alszok éjszaka (bár tudom,hogy a kutyát nem érdekli de leírom) szól a mulatós meg öten üvöltik hogy f*sza gyerek vagyok. Kellene valami ellenszer ellenük.
-
Kerto
tag
válasz csaszi72 #42547 üzenetére
Most éppen "Jót érzek" ígyhát megfejtettem: 5-ös válasz a jó a Tejes vajas házipálinka amit egy csernobili tyúk tojásából főztek. Vágó István aztmondta ez a helyes (telefonos segítség volt) de nemigazán örült neki hogy ilyenkor zavarom. Az írásjeleket meg ellopták mert azthitték hogy szinesfém és leadták vasba.
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bartucc
addikt
válasz csaszi72 #42541 üzenetére
Káámaszutra nincs, de mandragóga szutra van. Simán tekinthető napi büntinek.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Outlander
addikt
válasz csaszi72 #42536 üzenetére
Akkor az újdonság varázsa ... de télleg nagyon jó, mondjuk a szappan után, már bármi.
Viszont erről hiányzik(?) egy "játék" ami neked alap...
"Találjuk meg a legjobb ROM-ot droidos készülékünkre és tartsuk életben legalább egy hónapig"
-
george11
addikt
válasz csaszi72 #42536 üzenetére
Ne feszítsd a húrt igazi fostos húsz forintot nem érő szemétszar napom volt.
Majd kiderült, hogy a harmadjára újra/egyedire épített hátsó futóműve a motornak még mindig kurvára 9mm-el balra van a középvonalhoz képest, de már leszarom ... távtartókkal hozom középre.
van baj ..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
válasz Outlander #42530 üzenetére
Venni akartam év elején winfost, eladó megklérdezte mit akarok lecserélni, mondtam a Pé-t (nem Nagy)
Gyorsan le beszélt róla.
nincs a Droiddal gond, csak smucig vagy normálisat venni[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #42532 üzenetére
Nem mindent tud 100%-osan visszamenteni... sőt 2-3-4 és ezek alverziója között is van bugzodás és nem úgy vagy egyáltalán nem tud szinkronizálni..
Ezek ugye nem vonatkoznak a névjegyekre , emailekre...
-
God Vazzeg
veterán
válasz Outlander #42530 üzenetére
Androidos beállítások, appok, névjegyek mind felmegy a google felhőbe, ugyanúgy vissza lehet szinkronizálni, és elérhető gépről is, nem vágom miről beszélsz, vagy 4. telóm amire költözök, mindig mindenem megvolt. Bár nekem messze nem csúcskategóriás telóm van, de azonnal indul bármi, talán face kliens gondolkodik csak 2mp-et, megbocsájtom neki.
Fájlkezeléshez totalcommander van winre is, keress rá
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #42528 üzenetére
Kölcsönzők 500 ft körüli órabérrel bérbe adják... egy némely még most is nyitva van, de holnap 7-től 16 ig biztos h nyitva lesz a műkerti sétányos és Kodály suli mögötti..
-
Outlander
addikt
Na, mivel nagy a punnyadás itt is meg a tévében is..
Windows phone közelebbi élmények..
Bár már volt vele tapasztalat, de csak míg visszahoztam egyet kettőt az élők világába, vagy valakiét gyors megnézem... de nem folyamatos személyes használat.
Aki gondolkodna az áttérésen, az ne gondolkodjon, hanem baaasssa ki az androidos szutykot...
Minden van, ami androidra is, egy dolog hiányzik a fájlkezelés, ez elvileg nem is lesz... ellenben ezt olyan szinten kompenzálja a "fényképek és a zenelejátszó" alkalmazások, hogy androidon ehhez 10 program biztos h kell.
Maga az oprendszer, kb 20 perc alatt megszokható, és beton stabil, odaböksz és nincs várakozás, indul amit akarsz..
gmail-el szinkronizál, így az összes névjegy és mail automatán megjött, egy negatív dolog ezzel kapcsolatban, létre kellett hozni egy nokia fiókot is, mert a gmailel nem engedettet be a winphone áruházba, még egy felesleges account... skydrive-ra automatán fel ment minden beállítást, appot, képet, gyakorlatilag mindent a telefonról... és szoftver frissítés után le is tölti és visszaállítja magát, ezeket el is lehet érni pc-ről külön és szerkeszthetőek is... nem kell cwm hekkelni, abban backup, ahhoz 86 program a szerkesztéshez.A gyári IE explorer , hát az valami csoda... hiper gyors még a kis mókust (uc browser) is agyonveri.
Jár hozzá here drive , navigáció, nos, bekapcsoltam és abban pillanatban tudta az utca házszámot, ezt csak kevés androidos teló tudja, maga a progi meglepően jó, a 150 megás hungarisztáni térkép odabacott az igos navteq térképnek, tervezési mechanizmus kb ugyanaz...ingyé
A telefon gyengéje az 1400-as aksi lesz... gyakorlatilag csak 3g-én és folyamatos telepítések, nyomogatások után, pont 24 óra után, 9 %-os lett az aksi... nyilván kevesebb nyomkodás és wifivel, ez akár 2-3 nap is lehet....
Egyszóval, én most egy jó darabig biztos, h nem fogok saját használatra androidozni...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz poffsoft #42525 üzenetére
Mogyi biztos ad, én már töröltem. Azzal olcsóbb, ennyi.
csaszi72: És az a vicces, hogy az tuti biznisz, ha én készletről adom ugyanannyiért - vagy olcsóbban- mint rendelésre akkor meg mennyi az alja
-
God Vazzeg
veterán
Nincs valakinek utánfutója kölcsönbe 1 napra? Nem ingyé.. Vagy ha kis platós teher volna valakinek, az még jobb lenne! Akár kölcsön, akár fuvarba!
-
csaszi72
senior tag
Nádas Tamás bemutatót kommentelő az év Speaker(Nagy Jenő "Zsenya")-e neállam!
Nagy Respect
Holnap nézzétek meg az ujrajátszást!!!![ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Chaser
legenda
válasz csaszi72 #42506 üzenetére
Ez is használható egy kézzel Na majd ha meglátod a kijelzőjét nem is lesz több kérdésed.
KTU: Nem vagyok én vegyvédelmi mérnök hogy mindent tudjak az elitosztag tagjai meg úgyis kemények, 67, 68, lehet még 69 is megy nekik
-
KTU
addikt
válasz Chaser #42489 üzenetére
Az IP68 lenne
ez IP67
első szám: szilárd tárgyak elleni mechanikai védettség
6: Teljes mértékben védett por ellenmásodik szám: víz elleni védettség
7: vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15 – 1m között 30 percig)
8: víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1m-nél mélyebben)más:
amúgy meg faszán lehet közlekedni a városban
reggel, 9 előtt pár perccel az M5 állt dél fele az Auchan lehajtótól,
25perc alatt értem be az osantól számítva, pedig csak 5perc késés volt bekalkulálva"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Norb3rto
őstag
Mi a helyzet erre felé??
Első!!444!!44!
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest