Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
egy ilyen jól menne a noctua ventilátoraimhoz.
-
Outlander
addikt
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
faragojof
őstag
válasz bartucc #34295 üzenetére
Nyugodj meg. Hentesüzletünk is van...
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
Wictor
őstag
Napot! Érdekel valakit független Hüvely Ipszilonkéccá', vagy Telenoros, garis Nokia C5 5MP? Ma járok Kecskeméten is, ha valakit esetleg...
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Lendíccsétek mééég!! Gyorsabbaan! Gyorsabbaaan!!!!
-
faragojof
őstag
Igen. A következő lépés a stratégiában majd az lesz, hogy hogyan lehessen őket reklámozni a médiában. Valószínűleg át lesznek nevezve a boltok úgy, hogy ne legyen bennük a "dohány" név. Mégis mindenki tudja azt, hogy ott lehet cigarettát vásárolni, mégpedig természetesen a CBA lánc jóvoltából. Az, hogy ennek miért kellett történnie így, ahogy történt, arra már biztos meg van a koncepció. A cikk szerint nem egy nyertes a huszonéves korosztályból került ki. Feltételezem, ezek olyan embereknek a gyermekei, akik az elmúlt húsz évben gazdagodtak meg hirtelen, és vagyonukat épp idő lesz valamilyen formában tisztába tenni.
Kitűnőnek érzem a gondolatmenetemet. El is leszek ásva a kert végibe...
-
alázógyík
addikt
-
senior tag
-
Norb3rto
őstag
-
faragojof
őstag
A nagy leleplezés!!! Már mindent értek!!
Ez meg annyira előre látható volt. Az a h@lye, aki meglepődik rajta!
MOD:
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
-
senior tag
válasz DeltaPower #34268 üzenetére
CsontiCar-tól loptam
-
DeltaPower
addikt
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #34265 üzenetére
Sörtartó, beszélgetéshez...
MOD:
De különben is! Mit izgat téged az a lyuk?!
[ Szerkesztve ]
-
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #34263 üzenetére
Csak szólok. A kocsmától kb. négyszáz méterrel lentebb van egy suli. Én ott voltam szerszámkészítő tanuló. Ez nem most volt, egy kicsit régebben. Elhiszed már, hogy nem volt vas?
-
faragojof
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz Outlander #34251 üzenetére
Voltam én ott naplemente után is. Asszonyság mindenáron ott akart lakást venni. Mert hogy új építésű, jó beosztású és baromira olcsó. Mondtam neki, hogy akkor gyerünk kislány nyomás befelé esti órában. Egyből meggondolta magát.
üdv ,föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeltaPower
addikt
válasz faragojof #34259 üzenetére
Azokból a rettentő parkolásbarát betontuskókból kilopták a vását, vagy csak én emlékszem rosszul és nem is volt benne?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
senior tag
Hölgyeim!
A mai napon újra megkeresett a Btel egy orkja, "telefonos ügyfélszolga" néven, a már korábban említett "lejár a szerződésed, köcsög, és ha nem hosszabbítasz nálunk, akkor a szar rendszerünk által kevesebb, és a mostani sok közötti árat rátb*sszuk" ügyében!
Azt mondtam, hogy felejtsenek el, akkor ismét említette, hogy kiszámlázásra kerül a közel 12 ezer forint!Abban kérem a segítségeteket, hogy ilyen ügyben hova írhatok szerelmes levelet?
Nem a 12 rongy bánt, hanem a tisztesség!
minden hatóság, szervezet érdekelne! -
M_o_g_y_i
őstag
válasz faragojof #34250 üzenetére
Oszt' így ütöd el cigizés közben az időt?
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
Outlander
addikt
-
faragojof
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz Outlander #34244 üzenetére
Mondjuk az az a jörnyék, ahol még anppal sem szeretek áthajtani.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
faragojof
őstag
A Kereket akartam, de béna vagyok...
ekrisztian: Te legalább lereagáltad. A többi meg a füle botját sem mozdítja! Vagy azért, mert nem a lábára valót kínálok ingyen úgy, hogy oda is viszem, meg még viszek sört is. Vagy az "Urak" megszólítással nem tudnak mit kezdeni!
MOD:
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Ki mit tud, a kecskeméti autóvillamossági képzésekről? Van értelme egy ilyennek, adnak-e akármilyen szinten használható tudást, vagy ne is gondolkodjam rajtuk?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Outlander
addikt
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #34224 üzenetére
jahm szegeden mi is találtunk jópárat..
valszeg én is benneleszek a frissítésben pécsen követtem az autót egy jóideig biztos lefotózzonMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #34224 üzenetére
ja hát ez fel sem tűnt. arrafelé ilyesmivel nem foglalkozik senki. hál' istennek a közterületesek sem. tartsák meg eme jó szokásukat! (persze engem nem érint... )
akom: ennek van...
[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
Van valakinek usb kivezetése?
-
gabe_
őstag
Ott vagyok! Hordjuk a
pálinavart.
A fene, észrevett...[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #34221 üzenetére
Idén nyáron frissítik állítólag. Már most van olyan oldal, ami a street viewen szereplő prostikat gyűjti, frissítés után lesz termés bőven
bsh: javíts ki ha tévedek, de én úgy tudtam, hogy forgalommal szembe parkolni szabálytalan, ha nem egyirányú utcán vagy, ez pedig nem az.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
Egy kicsit hiányos mindenhol a "kitakarás"... ez is azért van, mert nem NagyPé-t vették fel erre a munkára...
Pl, a szembejövő autóknál, kb fele-fele arányban, látszik az emberek feje... illetve a legtöbb buszon ülő ember is...
Illetve, meg várhatták volna, míg kész lesz a Rákóczi út..[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Az ott Nagypé? [link]
-
senior tag
-
-
bsh
addikt
válasz WunderKinder #34204 üzenetére
a jeromos az mi? gyorskötöző?
-
Outlander
addikt
Wunderbaba... csak a mihez tartás végett...
-
daninet
veterán
Nananananananana BATMAN!
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #34200 üzenetére
jogos
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Parfüm topik
- Nők, nőügyek (18+)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest