Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-18 22:59:26

LOGOUT.hu

Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106475) daninet válasza tibibi (#106474) üzenetére


daninet
veterán

Nekem a következők a toplista ha már összeírjuk:
Burger: Sörház (csak sajtburger, Sajnos ingadozó a minőség de nem annyira mint a vágódeszkában). Sültkrumpli kicsit száraz. Nem rossz még az a hely a kéttemplom közben sem.

Vágódeszka sokat romlott minőségben, sajnos már nem olyan mint az elején. Jó, de érződik, hogy nincs ott az az ember aki a burgert kitalálta. Ingadozó a minőség, sokszor csak közepes annak meg drága.

Pizza helyben: Sörház, Stefano, Cézár. Mind nápolyi pizza, frissen prémium.
Pizza kiszállítva: Pizza Hut. Látom az áradó utálatot, de sajnos olasz pizzákat nem lehet szállítani. Gumis szottyos lesz az összes a dobozban. Csak amerikai típusú pizzák jók kiszállítva és erre a pizza hut san fransisco pizzái nagyon jók, de nem olcsó.
Kebab/Gyros: Hírös Gyros, csak pitában. Meglepően jó kézműves gyros, nem az a vérhas gyros amit pesten kapsz a keletinél :D
Sültek: Kecskeméti csárda. Bár alapvetően nem szeretem a csárdákat mert egyforma ízű minden, fantáziátlan a kaják, rengeteget adnak drágán (két adagot adnak el lényegében egy embernek).
Esti könnyű rendelni: Finomeat kező menü. Csirkefalatok salátával mártogatóssal. Meglepően egyszerű de jó
Ázsiai: szerintem nincs jó kecskeméten. A My Thai-al megégettük magunkat sokszor annak ellenére, hogy ott vannak jó kaják. Volt hogy nem szállítottak, mikor a bent ültünk is másfél órát vártunk. A többi hely meg az a olcsó olajos tésztás ázsiai.
Menü ebédre: Drága (2600-3200Ft/menü): Vincent (kaja jellemzően kifogástalan, beülni hétközben kicsit puccos). Közép ár (2100Ft/menü): Spaletta (4 kajából jellemzően egy szar, de a másik 3 prémium). Olcsó (1600Ft): Wernesgrüner (házi jellegű)

Lehet egyetérteni vagy ellenkezni :D Remélem adtam tippeket.

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.