Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Gombinyó #85853 üzenetére
Amikor nálam a teló, nem vacakolok kiállítási tárgyakkal...
Ott a mobilnet, ha épp kell, nem g.cizek, használom.
A lényeg az volt, hogy az eladó csinálta meg, nekem nem kellet vesződni még azzal sem.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
Outlander
addikt
válasz Gombinyó #87073 üzenetére
Az faca, , legolcsóbban talán a habozással tudod orvosolni, mert gumisnál túl drága lenne javítani, nem is olyan nagy luk, de persze megcsinálja mert jó biznisz, csak gyakorlatilag új gumi árban.
(#87072) bsh
Már az első mondat is nehézségeket okozott, így feladtam...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Yofej75
aktív tag
válasz Gombinyó #95181 üzenetére
Szia!
Van otthon valamilyen lapom de azt nem tudom, hogy milyen foglalata van.
A RAM talán DDR2...Megnézem otthon és jelentkezem - de csak estefelé.
Üdv:
RobiAzt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
daninet
veterán
válasz Gombinyó #108844 üzenetére
Pusztán kiváncsiságból: Ez a kültéri valami olyan helyen van amit nem érsz el és azért fizetnél, hogy odamásszon valaki?
Én le szoktam slagolni az enyémet, patyolat a radiátorja. Nem igényel semmi speciális szerszámot.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
313313
addikt
válasz Gombinyó #109361 üzenetére
Plusz rápecsétel a garijegyre és ad számlát...
tibibi: ha csak gari miatt kell a szokásos, amit felettem említettek, ha kéred átmossa, olyan 5-10k-val kér röbbet a mosásért.
Szerk: csóróság van ám, a pénz nagyúr mindenhol. Azt veszem észre 5-10-15k-n sporól mindenki nagyberuházásoknál, a legújabb csúcskészülék és vagy iphone meg ott figyel a zsebben...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Astroboy
őstag
válasz Gombinyó #109528 üzenetére
Mi már az összes bútoráruházban csalódtunk, IKAE-tól Mömax-on át Jysk-ig.
10 évig se bírják, sz@r pozdorja vázak ott is ahol tömör fa kellene a terhelés miatt, csiszolt-kezelt felület helyett funér fólia mindenhol, az anyagokról-szövetekről már nem is beszélve.Aztán pár éve vettünk használtan 2 Andante 25+ éves bőrfotelt kiváló állapotban, na azok bútorok, méghozzá nagy betűvel.
Ezen felbuzdulva rendeltünk innen kanapét: [link]
Igaz majd egy évet kellett várni mire elkészült, de kb. ugyanannyiba fájt mint egy IKEA-s fos, a különbség viszont égbekiáltó.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Gombinyó #109528 üzenetére
Ha találsz valami jót megoszthatnád, nekem is idén aktuális, a mostani 12-15+ éves garnitúrát kellene cserélnem.
Enyém full "zsákszövetes" az még elég jó állapotban van, ellenben eltüntek a szivacsok, maradtak a rugók és az alján a szövet van szétszakadva.
Valakinek van kárpizos ismerőse azt is szivesen hallgatom.
Nekem U alak kell 150*300 jobbos u szár lehet 180 isHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
daninet
veterán
válasz Gombinyó #110140 üzenetére
egyetértek, bár tegyük hozzá, hogy vannak hülye szabályozások. Nálunk kandalló van, zárt égéstérrel és saját külső levegő betáplálással, de még itt is le kell álljon a szagelszívó jogszabály szerint A méregdrága tűztér amit beépítettek természetesen nem rendelkezik semmiféle érzékelővel, de még érzékelő beépítésére alkalmas hellyel sem, nem lett kiépítve. Sőt, a látványkandallók általában nem rendelkeznek ilyennel.
Még nem járt itt a kéményseprő, de majd nézünk egymásra ha egyszer ideér.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
válasz Gombinyó #110231 üzenetére
Felhívom édesanyám, nála meg van a pontos cím.
Konkrétan, az anyósülést újra kellett kárpitoztatni, mert leöntötték valami vegyszerrel, büdös is volt, és úgy nézett ki, mint ha ráfostak volna."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
daninet
veterán
válasz Gombinyó #110229 üzenetére
én vettem egy polírozó kitet még tavasszal és nagyon jó eredményt értem el vele. Volt benne egy védőfolyadék amit a lámpára kellett kenni hogy ne mattuljon vissza.
Mannol 9801 a neve. A csiszolópapír egy kicsit szűken van benne abból obiban ha veszel 300ft egy plusz csiszoló lap akkor már megleszel és nem kell szűkölködni vele. Ez főleg akkor érdekes ha valami nagy fényszórója van a kocsidnakMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest