Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• WunderKinder

aktív tag

válasz tibibi #110727 üzenetére

Én is meg akartam csináltatni, de nem merem elkezdeni.
    A legextrémebb, hogy apósom konkrétan megvakult az egyik szemére neki 5 éve műtötték. Anyósom jól lát, csak nem bírja elég messzire tartani a telefont hogy el bírja olvasni. :D
    A kollegám 10 éve műtette meg, neki az egyik szemét távollátóra csinálták meg az még viszonylag jó, a másikat közelre az mostanra sokkal rosszabb mint előtte volt úgyhogy olvasó szemüveg kell neki. Akinek lencsét ültettek be, annak annyira zavaró fénytörés van benne hogy szürkülettől kezdve alig lát valamit. Havernak 6 év alatt visszaromlott az eredeti szint alá a szeme. És ez csak a közvetlen környezetem.
    Egy másiknak mondjuk tizenéve tök jó, de neki csak valami 1.5 dioptriát kellett korrigálni. Csak meló miatt muszály volt.:D
    Persze ezek közül sok lehet, hogy csak korral járó dolog. De engem a sok negatív vélemény eléggé eltántorított. Ja és persze fingom kinek milyen módszerrel csinálták, mert abból is jön mindig új ami persze mentes minden mellékhatástól és tavaly találták fel de már húsz éve alkalmazzák. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés