Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Aktív témák
-
aXXon
őstag
Igen, pont ez a lényeg, hogy az rev2. Még a 865ös chipkészlet is conroe ready (bár a 915/925 szerintem nem) annyi kell, hogy menjenek bennük a c2d procik, hogy azoknak valami áramköri változtatás kell, hogy müködjenek, valami induláskor feszültségfelvétel miatt. Olvastam valahol a pontos megfogalmazást, de őszintén szólva nem jut eszembe. Így minden 955ös lapka c2d ready, de nem minden ilyen lapkával szerelt alaplapban mennek.
-
***HG***
aktív tag
A táp garilevele Chaser kollégánál van, majd ideadja. A ház táppal és Gatewatch-al együtt 24k, Gatewatch nélkül 17k.
Elöl-hátul van benne 12cm-es ventinek hely, viszont 2-3db kék ledet ki kellene benne cserélni(kb 500Ft) Eredeti doboza és az összes takarólemeze is megvan.
Szerk.: Az árban van egy kék neon + inverter is.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Okés, nem romlik meg
..esetleg notivinyón kívül más cucc is jöhet, 40-60-80-120as asztali vinyó..számgépház...12 centis halk venti nagy légszállítással
..mindezek értékegyeztetéssel persze
esetleg asztali 512/400 samu, kingston, kingmax 1:1 cserébe
Szerk: ekriszian /drusza/ ezt az ntune-t töltsd le: 5.00.06.06_ntune_winxp_international(3).exe ..írtam választ,csak már nem voltál fent mesin,átküldeném, de lassú netem van..jobban jársz ha leszeded
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Ha nem kell, nem veszed meg..nemtom mi nem tetszik a garin..nem b@sztam át még senkit..1 hét cseregarit adok rá, most is műxik itt van a notimban..akár meg is nézheted.
Eladom a notit, kevesebbel rammal könnyebb lesz..ennyi.Nyilván ha lenyomatsz egy metestet, meg 24 órán keresztül terheled a gépet fullon, és stabil, akkor nem az elkövetkezendő pár hónapban fog meghalni...
Szerk:Hozok neked kisker garisat is,1 v 3 évvel,annak nyilván nem ennyi az ára...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Noti ram az is, 1 hét cseregarit adok rá,tesztelheted össze-vissza, ha nem tetszik visszaveszem,tökéletesen műxik az infineonnal együtt, egy notiban vannak, főleg vinyó csere érdekelne..de kp is esélyes..mostanában notiramok igencsak egyszinten vannak az asztalikkal..vagy picit drágábbak..9k-hoz mit szólsz?
-
Chaser
legenda
Nincs mit
Tesztnek elég, hogy mw 1024-ben ment vele, carbon meg 640-ben zökkenőmentesen?
valahol egy fx5200 és 9600 között van a tudása, 3dmark2003 1000-1200 pont, 3dmark2005-tel most néztem, 662 pöttyöt csinált. Persze nyilván ez memória és procifüggő is valamennyire. ha jól emléxem 8-128MB-ig lehet változtatni az értékét.A 7300go az erősebb egy ''picivel''
-
Chaser
legenda
Bezony, minden dx9 ficsőrt támogat, ált. 450es magórajelen megy, 2 futószálas,memória órajele az alaplapié,valszeg ddr2 cumóval azért is megy ilyen jól. Amit most adtam el asztali am2 cuccot abban is ez volt, sztali vagy noti mind1, a notikban 6100go van, ami energiatakarékosabb, de ugyanaz a chipset. Ha már ilyen noti vásárlására adod a fejed azért érdemesebb elgondolkozni egy 7300asban sztem, asszem az már nem alaplapi memót nyúl le, hanem külön kari külön memóval. Egyébként gugli a barátod, nv oldalán mindent megtalálsz a geforce go szériákról is
-
God Vazzeg
veterán
Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest