- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
alázógyík
addikt
Nna, ahogy Lnézem, daninet, nagyP és teebee pihenget egy kicsit. Biztos jó buli volt az éjjel.
Remélem a törvény szigorúan lesújt az ilyen bűnelkövetőkre.
-
törölt tag
Úgy látszik a múltkori figyelmeztetés nem használt... Van még 6k hsz, amit nem néztem most át, de sorra kerül majd az is.
-
M_o_g_y_i
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
-
george11
addikt
méghogy VW das auto ... haggyáámááá
-
M_o_g_y_i
őstag
Ha törölnék : (esélyes)
"Az Android hatalmasat ráver az összes konkurrens gyártóra, fényévekkel megelőzi MINDEN téren az EPL iPhoshokat, és a WinPhosh 7-eket is. Nálam nemhogy orr, de testhosszal viszi a pálmát.
- A ClockworkMod biztonsági mentése a komplett telefonról, melyről még csak álmodni sem merhetünk zárt forrású telefonokon,
- A vízbenyúlós buggyanás-effekt ami a BÜDÖS ÉLETBE nem lesz semmilyen iOS-en se WinDOS 7-es telón se, főleg nem 600 Mhz-es procis telón nem.
- a teljes 3d-be az ikonokkal és a widgetekkel együtt pörgő-forgó asztal ami szintén a BÜDÖS ÉLETBE nem lesz semmire se..
- WLAN autokonnekt, PC távvezérlő program hegyek,
- mindezt egy 10ezer Ft-os telefonról....
ha az EPL vagy az MS ezeknek csak a 10-edét tudná, fele olyan drágán mint ahogy ma kínálják a termékeiket, én speciel még akkor se gondolkodnék el egy zárt kódú, TRÓJAI rendszer használatán.. ENNYI." -
george11
addikt
Idejétmúlt...
-
Norb3rto
őstag
-
Norb3rto
őstag
-
faragojof
őstag
válasz
TeeBee73 #33169 üzenetére
Én kérek elnézést!
DE!
"A Jobbikra ezekben az időkben szokatlanul súlyos történelmi teher nehezedik, mert a küldetés Magyarország megmentése, szinte egyedül a megveszekedett, káoszba fordult világ ellenében."Mintha ezt már másik párttal, más szájából hallottam volna...
Itt is, csöbörből vödörbe...
-
Ramius
őstag
-
GrandeP
addikt
Kicsit most tele van vele sajtó.... nem baj, de azért, erőssen habzik mind riporternek a szája, h minél nagyobbat mondjon...
[link]
Egyébként brutális, szomorú, részvétem, és megaqrvaanyját a részeggetzinek, pedig én nem vagy az empátia mintapéldánya... -
Ramius
őstag
Emberek. Van egy eladó puma laptop táskám. Az én 15.4-es wide notimnak pont kicsi
Szóval inkább 14" és alatta, vagy tablet. Képet majd lövök ha érdekel egyáltalán valakit. 4k.
-
GrandeP
addikt
-
distvan1
tag
Jól felugrottak a winyó árak tényleg
Most nézem,4000ft körül is lehet akár a 80gb-os -
csaszi72
senior tag
válasz
GrandeP #33137 üzenetére
Esetleg egy MÉRGESSÁRKÁNYt!!!!!!
-
bsh
addikt
válasz
DeltaPower #33127 üzenetére
harmincezeré?! miért ilyen drágán? tán ez is gyenge szektoros?
-
bartucc
addikt
Eladó 4670/3850/3870/9600GT/8800GT-t keresek
-
-
faragojof
őstag
Pontosan. Hisz az nem az ő kutyája. Csak beszökött az utcáról. Ha kell, a szemed láttára rugdossa ki az udvarból.
Valahol Budapestmellett van egy falu. Csak pitbullokat tenyésztenek harcoltatni. Ott szerinted hogy lesz behajtva az ebadó?
Ki megy oda kutyát összeírni az önkormányzattól?
Soha ennyi vakvezető, mozgássérült segítő kutya nem volt még papíron Mo-n, mint amennyi most lesz.Az én kuttyaim nem tenyésztésre lettek idehozva. De nehogymár kiheréltessem őket, mert akkor más kategóriába esek a díjfizetésnél??!
Különben is. Egy Cane Corso herélten is letudja valakinek harapni a fél karját!
Akkó mi van?
Remélem valami politikusé lesz... -
faragojof
őstag
válasz
Norb3rto #33103 üzenetére
"Veszélyesnek azok az ebek minősülnek majd, amelyek a múltban már okoztak, vagy a jövőben okozhatnak fizikai sérülést."
Ha a kutyáim nem lennének potenciálisan veszélyesek, akkor a k@rva svéd egyetemisták széthordták volna már rég a házat. Meg különben is! Miféle meghatározás ez??!
Honnan számít a fizikai sérülés?? Egy megharapott boka ami vérzik, vagy egy letépett fél arc, ami meg már nincs is??!!
Egy öleb a statisztika szerint több fizikai sérülést okoz, mint egy un. "harcikutya". Egy újabb összecsapott, szabályozatlan fércmunka ettől a dilettáns gyülekezettől! Megnézném Marinéni arcát, amint kifizeti csiripahuája vagymiazannyjaazatörpeizé után az évi húsz rugót!!
"Veszélyes ebnek minősül" Tördeljem ki a fogait annak a szerencsétlennek???
Na megint kár volt fölkelni! Az ilyen parasztok rontják el az ember kedvét már korán reggel...Hun egy nagymellű nő...
-
DeltaPower
addikt
Én előre félek, a 3M/768k netemet december 1-től cserélem 8M/1M-re, kíváncsi leszek, a tisztelt szolgáltatóm mit lesz képes bénázni vele...
szerk: ez valami tendencia, hogy arányban kevesebb uploadot adnak az új csomagokhoz, vagy csak szarul van kiépítve az infrastruktúra és nem bír többet?
-
GrandeP
addikt
Na erre számítottam, most mondjam meg Mutternak, h ezek a kis pöcsök nem értenek hozzá?!
-
bsh
addikt
egy több, mint fél éve lejárt hirdetésemre miért ír valaki szerintetek? komoly vételi szándékkal
mit gondol az ilyen, miért lett érvénytelenítve a hirdetés? magas ez nekem.
afibernetinvifos meg ...pjon le, hogy már megint nincs otthon netem, nem igaz, hogy nem bírják úgy kiépíteni a hálózatot ott felém, hogy ne szálljon el az elektronikájuk átlagosan 2 havonta. az új ügyfélszolgálat meg még meg votl sértődve, hogy bejelentettem, ezen kívül meg se kérdezték, mi a baj (mert látták ők is egyből...). áhh, kocsogok mind.szerk: jé, ahogy ezt írtam, ránéztem melóból a gépre, és most már van net... :S a szerelők már annyira ismerik a szitut, hogy kérdés nélkül teszik a dolgukat
-
GrandeP
addikt
Varrógép szerelő van-e itten?! Olyan aki ránéz, azt megmondja h érdemese vele foglalkozni!
Nem pedig 20-30 ezerért megcsinálja, és kb 1 évig jó...Ez egy noname 5-10 év körüli Yamata vagy mi...
Aztcsinálja h nem hasítja bele a cérnát az anyagba....
Tehát megy műxik, kattog, húzza a cérnát, de nem varrja bele... -
DeltaPower
addikt
[link] hát erre nem találok szavakat... hogy lehet valaki ennyire dilettáns barom?
-
D@ni88
addikt
-
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz
distvan1 #33094 üzenetére
Ez nem egy ilyen, 180 körüli, büdös, enyhén sörhasú csávó, elöl kopasz, hátul herkules séróval?
Ha igen, ilyesmi tájban nyomatja a felest a picurban, pennyvel átellenben....
Szerk: rákerestem iwiwen, ez az életben nem lakott erre....téged átqrtak.. és ez bizttos h nem tetovál, max a napiszarra... pláne nem egy Edenberryben.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest