Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #45595 üzenetére
Mért?
Ott volt a lehetőség, ha azt mondod kell elvitted, ha azt mondod mennyit engedek viszem máshoz, sztem te is így vagy ezzel, ha másutt megadják a kért árat...1 gigás ram is elment kiírt áron, nem volt ezt felesleges feldobni.
-
bartucc
addikt
Jó reggelt
-
alázógyík
addikt
2
-
D@ni88
addikt
2
-
Norb3rto
őstag
1.
-
Norb3rto
őstag
majdnem...
-
daninet
veterán
Na miva' kinyírtam a topikot a kultúr műsorral?
-
daninet
veterán
Na voltam Pécsen ezen a megnyitó ünnepséges valamin, nemtudom ki nézte az m1-en. Hátmégennyi embert.. utca végén egy kivetítőn néztem az egészet ami ráadásul mocskos pixeles volt. A hang visszhangzott, ugyhogy felénél otthagytam, a végét megnéztem TV-n.
Volt minden jó: Páva Zsolt, Bajnai Gordon, füttyögés (gordon takarodj kántálása), lézersó, demjén ferenc.
A kisnyugdíjasok meg álltak sorba az ingyen forraltboré' amit "Páva Zsolt úr küld minden pécsi polgárnak". Hámondom énis csaksorba állok
De egyébként szinvonalas műsor volt, annak ellenére, hogy "semmiről" nem szólt (most itt azt értem, hogy pár egyetemista papírcsákóba az nem sztori, habár mutatós volt főleg a fények)Ha még elintézik, hogy Sting jöjjön nyáron akkor le a kalappal előttük.
-
Norb3rto
őstag
939es pcie-s lapok keresek ócsóóón
-
-
Chaser
legenda
6.5k a 160-as WD 2.5-es sata vinyó ára, ha Godnak nem kell lehet tolongani
Van még ddr2 667-es ramból is egy rakat:
2x512mb/667 corsair dobozos, mizsei boltba élettartam garis, az én párosom 1.9V-on 1000 felett hasít
1x1GB/667mhz vdata, ezen 830-on nem ment le a memtest, 667-en igen, közteset nem néztem.
6k az összesen 2GB ram. Ezek asztali ramok. -
bsh
addikt
az enyémmel nem lett semmi, köszöni jól van. csak hangos a zalman venti és ezért kibaszom a picsába
alaplapról sem lehet meghajtani, mert a vga ventillátorok csatlakozója kisebb annál, ami az alaplapon van, úgyhogy ahhoz is kell adapter, akkor meg már hajtsa csak a kártya a saját ventijét.
molexről lehetne, szintén adapterrel
vagy levágom a ventiről ezt a kis pöcs csatlakozót és barkácsolok rá alaplapit vagy molexet, de ezt meg nem akarom, nem akarom szétbaszni a ventit (hátha el kell majd adjam egyszer nektek)
szal nem akarom se a ventit se a videókártyát megbütykölni, hanem egy jó kis adaptátortakarok cisnálni, na. ahhoz meg mindenképp kell egy ilyen vga-ról leoperált kis aljzat, hogy a ventire rá tudjam dugni. ezt sajnos nem lehet megkerülni. a másik vége az már részletkérdés, hogy molex, alaplap vagy videokártyacsatlakozó lesz rajta.
-
D@ni88
addikt
1
-
KTU
addikt
ha még valaki nem ismeri,
Szomszéd nénik produkciós iroda -
Chaser
legenda
válasz
poffsoft #45545 üzenetére
Sztem ne agyalj annyit, vegyél egy GB 740g-s lapot, az is tudja az ACC-t, 13k körül van újan. AM3 procikat kezeli, tuning is megy neki. Komolyabb lapba én akkor ruháznék/ruházok be ha ddr3 qrva olcsó lesz és már sata és usb3-mal jönnek a lapok. Ha 785g-t a HD gyorsítás miatt szerettél volna akkor is jó, max a cpu-t fogja majd kicsit enni a fullHD, egy x2 240 amit nem visz el, azt hd4200 se mert xarul van tömörítve.
-
tibibi
őstag
-
george11
addikt
Nahátakkó. Először is mindenki bekaphatja. Meg másodszor is.
A vállas csaj jöhet a polírozni, (de csak maszkban, és akkor amikor én nem vagyok itthon), a többit meghagyom annak, aki rájuk talált az iwiw-en -
Ramius
őstag
-
Chaser
legenda
-
KTU
addikt
Pumika:
ha "a laptopomba,szépen működik a DVD író, csak a bios nem látja"
akkor én a helyedben nem mernék nekiállni BIOS frissítésnek, mert lehet nagyobb problémája is a gépezetnek
a Bios frissítés ezt a problémát szerintem nem oldja meg
vidd ell valakihez aki ért hozzá -
daninet
veterán
Pumika nevű újdonsült regisztráló írt nekem egy privátüzenetet amit nyilvánvalóan a közösbe szánt, úgyhogy tolmácsolom ide is, mert úgylátszik nem találta az "Új" gombot holott a válaszra meg (talán) vár.
Tehát az üzenet:
Ujj dvd írót tettem be a laptopomba,szépen működik ,csak a bios nem látja ,pedig nekem most nagyon kéne mert dvd ről szeretnék telepíteni bootal.
Mi lehet a baj?Bios frissítés segítene?:Segítséget kérek.
Köszönöm -
bsh
addikt
sziasztok! és boldog új évet is!
nincsen valakinek elfekvőben egy totálisan rossz vga kártyája (lehet kiégett, kalapáccsal szétvert, kettétört, vízben kifőzött, olajban kisütött, kutya megrágta, akármilyen is), amin 3 vagy 4 tűs ventillátor csatlakozó van? nekem csak ez a csatlakozó aljzat kéne róla
(ez ugye nem az a fajta, ami az alaplapon van, annál kisebb)
megér nekem egy túrórudit is
illetve kéne még egy rossz vga hűtő venti is, amin ugyanilyen kicsi, de két tűs csatlakozó dugó van.
ha valakinek van ilyesmi, dobjon már egy üzit! köszi! -
KTU
addikt
válasz
poffsoft #45524 üzenetére
A785GE V6.4 vegyél mert a többi nem tudja az ACC-t,
úgy 1. ránézésre 3 tipus van belőle:
TA785G3+ 6.x ezt nem vennékTA785G3 HD 5.x
TA785G3 6.x
a többi jó lehet -
GrandeP
addikt
Húúúú....
Húúúú 2...
Asszem le kellene törölni az iwiw-ről a "kinek tetszettem" alkalmazást... inkább nem akarom tudni h kinek tetszem...
Mondjuk van 1-2 jó is... de most ezeken szakadok...
-
GrandeP
addikt
Másik meg hogy megvolt az első durrdefektem, 110-nél, rakottan..
Sajnos, vagy inkább hálisten nem úgy van, mint ahogy azt a Cobra11 dokufilmben láttam...
Nem ugrott fel a kocsi 50 méterre, nem pördűlt meg 26 szor a levegőben... és még csak nem is törtem össze se egy régi bömöst , se egy veterán mercit... no meg a vizet szállító teherautó se volt ott..
Összeségében, lerepült a gumi a picsbe, én meg mentem tovább lemezfelnin... az előzést be kell fejezni!
-
GrandeP
addikt
Figyelem felkeltés, vagy felhívás, vagy egyéb...
Szeretnék venni valamit a Német rokonjainknál, viszont mivel zsákbamacska, sajnálom rá a pénzt...
Szóval összekellene dobni a rávalót... 4 Eurót...
Meg kellene fényképezőgép és gyakorlatilag fényképesen dokumentálni h mi rák lehet ez...
Mert komolyan mondom qrvára idegesít, valahogy nem tudom elképzelni sem hogy hogy nézhet ki, mi lehet benne stb..Remélem a képet látva titeket is elkap a kíváncsiság... a dokumentálás után, "jótékonysági" célokra felajánlható....
-
Chaser
legenda
Maradék mag...ez jó
Mostanában egyre kevesebb van sajnos.
szerk: Noti szakértő van itt?
PM965-ös lapba szeretnék nagyobb procit rakni, de sehol nem találom pontosan miket tud kezelni. Intelnél úgy hülyék ahogy vannak. Ez a 45 nanos mobil proci szerintük 1.5-3V-os alapfeszültséggel bír
-
KTU
addikt
válasz
poffsoft #45479 üzenetére
raktam össze pár gépet BIOSTAR lappal
semmi gond nincs velük
a bolta most is ez megy,
talán 4 éve, 939es athlon 3700+ san diego, nagyon stabil,
most is megy majd össze pár A785GE, ACC is menne (csak fasza procit nem találtam még hozzá amin bekapcsolható lenne a maradék mag)
-
Marcus_
tag
-
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #45498 üzenetére
Majd dobok, még nem néztem árakat, ezért mondtam akit érdekel rikkantson. Kb 2-3 hét múlva lesz eladó, nagyobbra akarom cserélni. Nincs hozzá keret, ez a notiban van, majd csinálok HD sentinel képet, most másolok rá az asztaliról, semmi hangja.
fero02: Jah, NIS2009, fenn volt a lap lemezén, 3 hónapig free és teljes funkcionalitású. A többi amiket ajánlottak gyenge volt, ez kivakart mindent. Xp-n és win7x64-en is működik.
Pendriveos win7 telepítésre is találtam x86-x64 független megoldást, ha valakinek kell szóljon.
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest