- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
Chaser #46798 üzenetére
Hát nem tudom. Nem egy bonyolult vmit, kevés a hiba lehetőség (ha az RGB-ket kevered össze, akkor nem lesznek jók a színek, ha a vertikális és horizontálist cseréled fel, akkor meg szarul fog állni a kép, a test meg...)
Ennek ellenére nekem nem megy, de jele sincs, h működne. Beszélsz mostanában a taggal, aki megcsinálta?
-
Chaser
legenda
2x2GB/800 sodimm-et cserél valaki 2x1/667-re? Itt bővebben. Ha személyesen le tudjuk zavarni akkor 9k ráfizut kérek.
szerk: Van egy T5250-es socket P procim is, akit érdekel mondjon rá valamit..sztem meg fogunk egyezni
-
Chaser
legenda
válasz
fero02 #46786 üzenetére
Én nem használok ilyeneket, akitől kaptam próbálta és nála működött.
vikcsi: Ha SLGTL érdekel, cel 430-at beszámítasz? /Olyan áron amennyiért szoktad adni
/
God Vazzeg: Az egyik tagnál van, tőle is átveheted, nem tudom mikor jársz Kméten. De lehet én is átmegyek este és pár napig maradok.
alázógyík:
Valaki keresett usb kivezetést, van egy hátlapi zseer új, 2 usb+firewire 800ft.
-
alázógyík
addikt
válasz
God Vazzeg #46796 üzenetére
Persze, mikor én is meg akartam venni, mi?
Nyugodtan mehet így a biznic.
-
whisky75
tag
tud e valaki használt telóboltot ahol beveszik a mobilokat?
-
whisky75
tag
érdekel valakit egy Sony ericcson p990i telefon 17000 forintért? dobozzal és minden tartozékával.
-
fero02
nagyúr
Chaser!
Nemrégen bedobtál ide egy képet, ami egy vga to scart kötés van. Ezt te "megépítetted"?
-
george11
addikt
2
-
daninet
veterán
3
-
george11
addikt
1
-
alázógyík
addikt
Nekem 15"-ös Fujitsu-Siemens TFT-m van, nem túl nagy fényerővel.
Valaki 7K-ért? -
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #46675 üzenetére
Akkor megnyerted, igp-s persze, Gb lan, alc 883, dual bios, xp-vista-win7 ready, stb. Hogy vennéd át?
vikcsi: Mi a spec száma?
-
tibibi
őstag
19"tft monitor kellene 15-16k körül( egy pixel hiba nem akadály )
-
God Vazzeg
veterán
-
Steve1979
aktív tag
"a szűzesség megőrzése újra kezd divatba jönni" by eRTéeL klub fókusz
-
Haart
addikt
Na estére egy kis rendőrvicc!!!
-
Ramius
őstag
"aki nem a puncira gondol, az nem koncentrál eléggé"
-
poffsoft
veterán
válasz
Steve1979 #46746 üzenetére
nem fikázom. Ma is van otthon kettő.
Bár lustaságból legutóbb már csak emulátoron viszem végig a bruce lee-t, vagy a gianna sisters-t ha elkap a nosztalgia...
Amúgy abban az időben röpültem rá a programozgatásra (6510), gepi kudu... Kár, hogy a 8080-ra már nem volt tehetségem... -
Weed22
csendes tag
FIGYELEM!
Nincs valakinek eladó 275gtx-e vagy nem akar venni valaki 1 Gainward 9800GTX+-os karit 1 év garral vagy esetleg beszámítani?
Köszönöm uraim a figyelmet
-
poffsoft
veterán
D@ni88: mennyié adod a commodorodat? De csak egy év garipapírral viszem! Amúgy hűtése halk???
Ha beszerzési áron megy, nekem van egy commodoros CPU-m (közel 1 Mhz!!!), 64 memóriám, hangkártyám, vga-m (Tökjó, szaggatás nélkül fut rajta fullon a pók, meg a bruszlííí 3!), billentyűzetem, ja, meg alaplap is... Nem is beszélve az abszolute csöndes tápjáról!!!
Érdeklődni kizárólag itt:
==> ******************** <==
-
daninet
veterán
Namostazvannálamhogy:
Néha, ha video megosztókat nézek, egy idő után visszhangos lesz a hang, de úgy mintha egy bödönbe beszélne valaki (vagy a videó bekapja a szallagot) ilyenkor újra kell indítanom a gépet. FFdshow van a gépen, nyilván valami driver gond, de mi? Nem értek az ffdshow-hoz, elvesztem a beállításokban.
Tápcsere vót, lábmosás is...
-
GrandeP
addikt
Hali mindenki!
Keresek jó állapotú masszázságy szerűséget.. lehet profi, lehet teszkós, lehet összecsukható és szétnyitható is...
Lényeg h képpel és árral bombázzatok..
Asszonynak kell.
Köszi.c
-
popp
aktív tag
válasz
D@ni88 #46727 üzenetére
Látod pont ezért árulja 3 nap próbagarival. Nyilván nem nála van a papír, vagy esetleg nála van, de céges garilevelet/számlát nem akar kiadni (én sem tenném). Ez még mindig a korrekt verzió, ellenben mintha azt mondaná ad rá egy évet és ha van valami, akkor közli sorry de mégsincs.
Amúgy tovább kéne ezen lépni, az eladónak joga eldönteni milyen feltétekkel adja el a portékáját.
Te, mint potenciális vevő pedig eldöntheted megfelel-e így vagy sem, nyilván nem kötelező megvenni. De ha annyira kell fizess picit többet neki, vagy vársz míg a piaci viszonyok arra késztetik, hogy engedjen az árból. Vagy keresel másnál itt ph-n olcsóbban, vagy egyszerűen bemész a boltba és megveszed számlával 1 év garival. Ennyi.
-
mcs
veterán
Továbbra is eladó egy Audigy hangkártya, SB0090, midi kivezetéssel, és driver cdvel együtt.
3000 Ft, és fix, ennél olcsóbban senki nem viheti! -
D@ni88
addikt
Gariba nekem olyan 6600as vga-t cseréltek, amelynek a fesszabályzójának a közepe kidurrant, és látszott a kráter...
ez van régen tuning őrült voltam.
Amúgy meg azt se mértem, hogy mi az hogy elvileg van rá gari. Most vagy van garipapírja rá vagy nincs. Ha nincs akkor gari sincs.
-
daninet
veterán
köszönöm a jótanácsokat.
most, hogy így mondtátok a tanulás eszembe se jutott, lehet ez volt a baj..
-
Maxon
tag
daninet
Ismétlés a tudás anyja
-
vikcsi
senior tag
a házicica hova lett?
-
alázógyík
addikt
válasz
Jodanovich #46708 üzenetére
a gyors pénz a legjobb pénz - Ez nagyon igaz.
-
Bubu79
addikt
válasz
Jodanovich #46708 üzenetére
OK - mennyit engedsz a feléből?
-
daninet
veterán
Reggelt'
Megjöttem közgáz vizsgáról, 5 órát álltam sorban egy ajtó előtt, hogy egy olyat bekérdezzen a tanár, amire semmit nem tudtam mondani
Pénteken repeta -
george11
addikt
Mi ez a rinyálás itten? Nemhogy a meztelennős képeket linkelnétek, mint minden rendes fórumon
-
Steve1979
aktív tag
VENNÉK 478-as ill. 462-es lapokat + kisebb winyókat 20-40 Gb körül
-
popp
aktív tag
válasz
vikcsi #46706 üzenetére
Mint írtam, bontatlan box, node ha valaki bebizonyítja, hogy használt, akkor ingyen övé lehet az e5300-as proci
Nem igazán értem ezt minek írod a hozzászólásomra, de feltételezem ez nem nekem szólt, csak nyomatékosítod a gyengébbek kedvéért még1x, hogy új a cucc.
Én sem álltam egyikőtök pártjára sem, ugyanis egyikőtökkel sem tudok teljesen egyetérteni. De hát ez kit érdekel ugye, sztem jobb is ha nem m1ünk bele még jobban.Gariban pedig olykor olyat is el lehet intezni, amit elsőre nem is gondolná az ember, de azért megpróbálja, mert csak nyerhet rajta. Tapasztalatból mondom.
-
Jodanovich
senior tag
akinek nincs keresete addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér...!
vagy kivárja míg összespórolta rá a lóvét! pl én már ezért nem is hirdetek semmit itt a ph n mer senkinek sincs pénze csak ideje a klaviatúrát koptatni... vágyak vannak csak a zseb meg likas! nem akarok senkit megbántani!egyébként meg azt senki se felejtse el a gyors pénz a legjobb pénz én pl inkább oda adom kicsit ára alatt de ne álljon benne a lovém... ha áll a lové megy az idő- az idő meg pénz! volt párszor beszívtam mondom nem adom oda... de jött egy jó üzlet arra meg nem volt lovém beszállni el is buktam. lehet h az egyik szaron elbuktam volna de a másikon többszöröse vissza jött volna... sose felejtsétek el!
-
popp
aktív tag
válasz
D@ni88 #46699 üzenetére
Attól, hogy nincs rá gari, attól még miért ne lehetne új, már ne haragudj.
Nem attól új valami, mert gari van rá.
Viszont úgy valóban nem ér annyit, mint ha boltba vennéd garival/számlával ez kétségtelen. (Fogalmam sincs mennyibe kerül a felkínált proci, csak a véleményem írom). De mindig az eladó a főnök, ő tudja mennyire akarja eladni a cuccát és milyen feltételekkel. Teljesen felesleges ezen görcsölni, ha nem tudtok megegyezni annyit tehetsz, hogy továbbállsz és keresel neked megfelelőt. Ha nem kell senkinek a cucca a felkínált összegért és neki sincs rá szüksége előbb -utóbb úgyis engedni fog, ha van egy kis esze, megelőzve a további értékcsökkenést
Ilyenek a piaci szabályok, nem túl bonyolult.
Szerk.: 3 nap gari = próbagari, valójában olyan mintha nem is lenne, de arra pont elég, hogy kiderüljön működik-e. Viszont a tunningolás ilyenkor már nagyobb körültekintést igényel, nem érdemes eszetlenül emelni a feszt. Szerintem.
-
D@ni88
addikt
válasz
Jodanovich #46700 üzenetére
amíg nincs kereseted, nem mind1
-
gabe_
őstag
Hali!
Kellene nekem előlapi usb kivezetés valami bontott házból. Ha valakinek van, ne tartsa magában, idevele! -
alázógyík
addikt
válasz
Jodanovich #46700 üzenetére
Hehe, nálam egy százassal olcsóbb.
-
vikcsi
senior tag
válasz
D@ni88 #46699 üzenetére
Vadi új a cucc, minek 1 hónap? Sztem 1 perc alatt kiderül egy prociról, ha nem jó... Megszólalhatna éppen pár emberke akinek eddig itt adtam el valamit, hogy mennyi garikat szoktam adni. Pesze használt dolgokra adok többet, legyen idő tesztelgetni, újakat nem szoktam eladni, ez kivételes eset.
Valaki szerint kevés 3 nap gari egy új cpu-ra? Szerintem nem.mod: Köszi Joda
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest