Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
tibibi #49549 üzenetére
Inkább a viszga díjak mentek fel...
Pl a forgalmi vizsga az most 11 k lett (3600 ft ról?!
).. de a többit is emelték 1-2-3 k -val... :/
De ezek csak a vizsga díjak és ezt eddig is az nkh kapta... de ettől még a kocsik nem fogyasztanak kevesebbet, és az üzemanyagot se kapják olcsóbban..
Tavalyhoz képest 30 k-s a többlet egy sima jogsiért...
Igazából az a szívás: h még egy B jogsiért.. van 3 vizsga, addig egy C-nél van 6 vizsga... szóval azon többet lehet bukni ha most csináltatod..
-
Chaser
legenda
válasz
tibibi #47020 üzenetére
Hát ez kemény csaj, vigyázz vele
Monitort akartam 1x tőle venni, de csak ha előreküldi. Mit képzelek én? Van itt egy ember akivel üzletelt, kérdezzem meg megbízható-e
Meg 2-3k a posta, sima csomagként nem küldi -10-11k-s monitorról volt szó-, a faterja postás, dobálják a csomagokat, stb. Persze lehet így van, gondolom mindenki így akarja magát kirúgatni, annyi üres állás van főleg mostanság.
-
Maxon
tag
válasz
tibibi #47015 üzenetére
ez valami eleme zavarodott nő személy lehet mert akinek van egy kis csöpp esze nem ír ilyet hisz öreg korára ha meg éli
akkor őt meg az utána lévő generáció tartja el vagy nem? , ja meg a másik mert neki lehet nem jött össze a család gyarapítás azért nem kel más gyerekit lefikázni mert lehet az fog adózni azért hogy neki legyen nyugdíja vagy ép gáz ár támogatása
-
poffsoft
veterán
válasz
tibibi #47015 üzenetére
Ezt azért nem nagyon vágom...
Semmire nem verem magam, de nekem havonta 6 számjegyű az adóm (nem mintha ez olyan nagy szám lenne), ugyebár éves szinten az 7 számjegy... És itthon vagyok mezei alkalmazott... Szóval az a nő nem igazán vágom, miről beszél
Amúgy meg alig 2 számjegyű az adóm, nem több, mint 55-60% (mármint amit a bruttóból levonnak, minden cafranggal, mielőtt adózónába mennénk át...
)
-
poffsoft
veterán
válasz
tibibi #47010 üzenetére
rám gondolsz?
vikcsi: most mondod, hogy fel sem veszed. Be ne sértődj! Ha megjön a cirmos, majd őt b@szogatjákja, rakétakilövő is eladó!
ne fikázzátok, űberfaxa, hidd el, még stingert, meg hejszínelőket is viszi, igaz kicsit ugrál, de űberfaxa!!! Ha jártál vólna 80-ba emó afteer partira, tunnád, mirő beszélek, és nem csak ilyen divatdepeses lenné, és 60k-ér te is otlettél volna a vip mellett!!! -
GrandeP
addikt
válasz
tibibi #44858 üzenetére
Én inkább visszaraktam angolra...
Viszont az egész ott bukik, h most alapból szűz a winyód, tehát télleg mindennek rá kellene mennie.... ha meg lockolva lenne, akkor a norton nem tudta volna formázni...
Gondolkodtam én is ilyesmin h talán lockolva van, csak hát a formázás és particiózás szabad manupulálása miatt bukik az egész...
Bu*i ez!
ui: nincs mese, mikroba berakod 1 sec-re, aztán be a szervízbe...
Egyszer csak passziánsz közben kifagyott, azóta nem tudtam bekapcsolni... -
GrandeP
addikt
válasz
tibibi #44769 üzenetére
Jah....
Akkor cserélj lemezt...
Ha már a kék képernyővel tölti befelé az eszköz illesztőket, úgy mint billentyű, vga, monitor, egér, stb.... és leáll akkor itt lemez hiba lesz....
Már ha az alapvető ram, vga és sata driver hibákat kizártuk...
Szerintem... bár én nem értek hozzá.
ui: ha mindent betöltött és már a formázáshoz / lemez-partíció kiválasztáshoz vinne, akkor egyértelmű h hiányzik vmelyik sata-(raid) driver...
-
faragojof
őstag
válasz
tibibi #43827 üzenetére
Lesz kirakva papír. Chipje meg tetoválása nem volt, nem tenyésztésre vettem úgyhogy nem bajlódtam a törzskönyvével. Csak hogy elköltöztem hazulró, és hiányzott a blökim, akit most a fiam nevel. Így aztán barátomtól vettem egyet. Nem shar-peit akartam eredetileg, de nem bántam meg hogy őt választottam. Stafit szerettem volna, az jobban hajaz az otthonhagyott kutyára.
-
Chaser
legenda
válasz
tibibi #43848 üzenetére
Ez már évekkel ezelőtt, ismertem Lapit a gongból, ő mondta be gyorsba'. Voltak állatvédő ismerőseim is, az se segített..egy véletlen folytán lett meg, egy hajléktalan elvitte a bolt előtt ahol hagytam, mondván órák óta ott volt
5 percet se volt kinn, de amilyen birka persze elment vele, az embereket szereti, a kutyákat nem bírja
faragojof : Csinálj egy weblapot róla, rakd be aláírásodba, meg nyomtass szórólapokat ezerrel, hátha valamelyik bejön. Vagy csinálhatok én is
szerk: Jodanovich:
Innen ismertem egy vezető csajt, igazi angyal volt kívül-belülde neki sincs meg már a száma...
-
Kloss
őstag
válasz
tibibi #43355 üzenetére
Atyaég ebbe beleolvastam, de szörnyű. Itt mindenki virológus, biológus, vegyész, egyéb doktorátussal rendelkező, nemzetközileg is elismert személy. Ezért én már be sem mertem írni.
Nekem nincs rálátásom a gyógyászatra, így felhívtam az orvosom, és megkérdeztem a véleményét és azt, hogy mit javasol? Ez alapján döntöttem. De aki nem úgy döntött mint én, az nem hülye, legalábbis azért nem, mert nem úgy döntött mint én
Az elmúlt 20 évben iszonyatos a pusztulás a magyar agysejtek terén, és ezt szomorúan látom a hozzászólásokon is.
Aktív témák
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest