Új hozzászólás Aktív témák

• ShadowGuy

csendes tag

válasz Wrathrash #12 üzenetére

Ugyanúgy jártam én is.

2025. 05. 26.-án este megrendeltem egy komplett rendszert, személyes átvételre, boltban fizetéssel.

2025. 05. 27.-én felhívtak a cég hivatalos telefonszámáról (06-22-777-150), hogy mivel nagyösszegű rendelésről van szó, a felét bekérnék mint előleget, ameddig nem érkezik be az előleg, addig nem kezdik összeállítani a rendelésemet. Ez azért is érdekes, mert amúgy az oldalon semmi ilyet nem láttam rendelés közben.

A díjbekérő megérkezett aznap 12:42-kor, amit én teljesítettem is ugyanazon a napon 19:28-kor (egy rokonom számlaszámáról). A közleménybe beleírtam a nevemet, a rendelés azonosítóját és a díjbekérő sorszámát.

2025. 05. 28.-án írtam érdeklődő levelet az info@kazycomputers.hu-ra, hogy megérkezett-e az utalás, rendben van-e. Mai napig semmi válasz. Telefonon hiába hívtam őket, eleinte csak kicsöngött a semmibe, majd foglaltatt jelzett egész nap.

Mai nap (2025. 05. 29.) írtam még egy emailt, hogy kaphatnék-e választ. Telefon foglalt, levélre 0 válasz. Majd 10:44-kor érkezett a levél, hogy törölték a rendelésemet, mert nem tudják teljesíteni. + mai naptól az oldal is 1/1 full döglött volt.

Természetesen erre írtam egy kiakadt levelet, hogy ezt így mégis hogy képzelik??! Mindent megtettem, amit kértek, a rendelést rendben leadtam, időre fizettem, erre mi fogad? Lekapcsolt webshop, telefon "foglalt", levélre 0 válasz.

Holnapi nap folyamán személyesen fogok lebattyogni Heves megyéből, és utánajárok, hogy mi a bánatos franc van. Viszont az az abszolút 0 kommunikáció, amit a cég eddig művelt, példátlan, és abszolút pofátlan.

Töröljék a rendelésem, persze, nem érdekel, de a pénzt, amit eddig befizettem, igenis adják vissza! Annyira se vették a fáradtságot, hogy annyit kibökjenek kb mennyi idő alatt várható bármi is vissza. Hihetetlen.

Még ha van oka is ennek az egésznek (NAV razzia, ransomware, felrobbantották Székesfehérvárat, insert egyéb random indok) is elvárható, hogy ne ilyen semmilyen módon intézzék el az ügyfeleket!!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés