- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhero
tag
válasz
v1kt0hr #135811 üzenetére
Ha kicsit komolyabbra vágysz, mint a Graef, tudom ajánlani az én 64mm-es Obel-emet.
[link]
Pár hónapja cseréltem egy kisebbre, halkabbra. Én kizárólag klasszik eszpresszózom. Ebben a műfajban hozza ízre ugyanazt, mint a kis Mazzer. Pár hétig párhuzamosan teszteltem mind a kettőt. A beállítás nem fokozatmentes, ha kellett +/- 0,5 gramm kávé meghozta a kívánt lefolyást. -
Speti69
csendes újonc
válasz
v1kt0hr #135823 üzenetére
Én még nem túl régóta vagyok benne a kávé világban, de sztem a Sage 875 az olasz vonalra teljesen jó.
Ha külön szeretnéd a őrlőt, van banbino+őrlő kb 30ezerrel drágábban, kb ugyanaz ha jól tudom.
A 875nek sztem a legnagyobb hibája, hogy ha jó lefolyást szeretnél, akkor a nyomásod kb 14baron lesz 10 helyett, mert az opv oda van belőve.
Most 250 körül van az ára. Ha jól tudom, 250 a határ a 3 év garira, tehát érdemes onnan venni, ahol picivel felette és nem alatta van az ára -
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
v1kt0hr #135811 üzenetére
A darálós gépek sosem gyerebe kategória. Ott lapul a bukta a legolcsóbb, kispórolt őrlőműben. Márpedig a jó kávé az őrlőn és a babon múlik. Valamivel meg majdcsak lefőzöd. Ha igényeid vannak, én első körben eltanácsollak az allinone kínaitól. Ha nem tántorodsz, akkor meg ez a hibrew jól néz ki, de még nem találkoztam élő emberrel, aki birtokolta. A Sage 875 (gondolom erről van szó) meg egy tipikusan átugrós gép; megveszed, nem lesz az igazi, eladod rendes bukóval és feljebb lépsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Xbox Ultimate előfizetések