Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Agostino
üzenetére
Próbáltam ezt a félig kéket, nekem nem jött be.
Ezek a lavazzák csak az egyszerűbb képekbe valók (delonghi és társaik), normálisban nagyon rossz végeredményt produkálnak.
Múlt héten kínáltak delonghiból lavazzával, és abból is förtelmes volt, vagy csak az én ízlésem alakult át amióta normális kávét iszok. Régen imádtam.Egyedül csak a kéket merem ajánlani, de azt se nyugodt lelkiismerettel. Inkább vegyél egy őrlőt és olcsóbban jobb/finomabb kávékat tudsz inni.
A "fehér kis cucc" lehet pernye is. Pörköléskor tróger módon én se távolítom el mindet. Ízen nem változtat, csak nem esztétikus.
Tovább kell fejlesztenem a hűtést és nálam is eltűnik majd a pernye, csak kell egy ventilátor
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest