- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Ezt nem szeretem a mythosba. 3-4-5g pangó őrlemény van benne, ami kiszedhetetlen, adagonkénti darálás nem megoldott. Legalább 2-3 adagnyi kávé kell bele úgy, hogy át lett alakítva kis tartályosra (csövesre). Ha az eredeti tartály lenne rajta tuti kéne legalább 100 gramm bele, hogy ne másszon el a szemcseméret.
Bizonyos mennyiség alatt durvábbra őröl a kelleténél, ezért folyamatosan szinten kell tartani a tartályt, esetemben a csövet.Én otthoni használatra nem ajánlanám a gépem, de eladni nem szeretném, de azt se akarom, hogy a pincében kallódjon. Muszáj volt megbarátkoznom a hátrányaival. Amúgy én is konyt, vagy roburt használnék.
Amikor vettem a mythost, akkor pont volt egy eladó pár hónapos kony nagyon jó árban, de végül a mostani szörny lett helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZIDOO médialejátszók
- Bittorrent topik
- Léghűtés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Gumi és felni topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest