Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• paljoc

tag

válasz weinmaker #51478 üzenetére

De, én komolyan gondolom. Mentségemre szolgáljon ha esetleg tévednék, hogy sosem láttam még előben tuningolt Gaggiát, de így az elmondások meg az alapján, hogy látom mi a tuning tartalma, simán el tudom képzelni hogy jobb kávét főz a Catlernél. Az hogy a Catler sokkal drágább, nem feltétlenül jelenti azt, hogy borítékolhatóan jobb kávét főz.
    Kétségtelenül drágább: egyrészt alapból egy bonyolultabb szerkezet mint a gyári Gaggia, teljesen más árképzéssel dolgozik a cég, a gép maga meg egy halom kényelmi extrával van felszerelve, stb. Az hogy mennyivel kellene reálisan drábábbnak lennie, az egy dolog. Hogy mennyivel drágább a valóságban, az egy másik dolog. Az, hogy van-e különösebb értelme, s ha igen, akkor mi annak hogy a tuningolt Gaggia változatot összehasonlítsuk az alap Catlerrel, az meg a harmadik dolog.
    Amúgy szerintem volt értelme, mert aki mondjuk a konyhában használja a csap mellett és nem kapucsínózik, annak ezek szerint jobb választás egy Gaggia, de legalábbis jóval olcsóbb választás, a hasonló produktumot tekintve.
    Aki meg, mint pl. én a nappaliban használom, áldás a Catler használhatósága, kényelme, nagy tartályai, stb. De azt egy percig sem gondoltam sosem, hogy ebből fényévekkel jobb kofinak kellene folynia, mint egy rézcsöves, PID-es, sokszoros nagyságú és tömegű fejjel ellátott tuning Gaggiából.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés