Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Casto #48762 üzenetére

azt a creminát azért gondold meg jól... soldier2-nek nagyon bejött, ő egy pozitív példa, de amúgy horror ára van, azért a pénzért már bármit megkapsz és az a bármi az elég jó is.

ha a tejes italok rendszeresek, muszáj a zsebbe nyúlni sajnos, mert a kisgépek 2-3 dl-es bojlere nem egy gőzgép. arra jó, hogy húzol egy duplát, aztán gőzölsz hozzá tejet, aztán csókolom: légtelenítés, várni kell, amíg visszahűl stb. vagy szerzel tehát "valamit" gőzölni (külön tejhabosító vagy mondjuk egy régi termoblokkos gép, például qm 0650 :DDD), és akkor mehet mellé a pid-es, rézcsöves kisgép... vagy veszel egy komolyabb gépet.

az e61-hx a legolcsóbb megoldás a nagyobb gépre, ha ki tudod fogni <200e ft-ért. hőstabil, untig gőzölsz vele, szépen vízterít. cserébe munkás a pontos csapolási hőfokot belőni a külön életet élő fej miatt. meg megégeti a mellszőrzeted, ha nagyon föléhajolsz póló nélkül :DDD

a produktumban egy megfelelően tuningolt kisgép is baromi erős már, tudom, hogy a fél topik kikóstolja a különbségeket azonnal, maradnék szkeptikus. a nagyobb gépet elsősorban a gőzölés indokolja, szerintem. a pid-hez való ragaszkodás meg ízlés kérdése (én ragaszkodom hozzá).

update: hát, ha tejesen és édesítővel iszod, akkor "minden mindegy". creminát akkor vegyél, ha a szerelem megéri az indokolatlanul horror árat. én 150e ft-ért nem vettem egyébként, pár éve. mondjuk kellett volna, most eladnám neked és vennék egy autót :DDD

• soldier2

őstag

válasz Casto #48762 üzenetére

Szarból várat semmivel sem építesz. A Cremináról tudok nyilatkozni, kicsit más ízvilág, krémesebb végeredmény, nem annyira karcos, elkülönült ízek, kicsit elmossa az egyes összetevőket. Van akinek bejön ez, van akinek nem.

Új hozzászólás Aktív témák