Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt a creminát azért gondold meg jól... soldier2-nek nagyon bejött, ő egy pozitív példa, de amúgy horror ára van, azért a pénzért már bármit megkapsz és az a bármi az elég jó is.
ha a tejes italok rendszeresek, muszáj a zsebbe nyúlni sajnos, mert a kisgépek 2-3 dl-es bojlere nem egy gőzgép. arra jó, hogy húzol egy duplát, aztán gőzölsz hozzá tejet, aztán csókolom: légtelenítés, várni kell, amíg visszahűl stb. vagy szerzel tehát "valamit" gőzölni (külön tejhabosító vagy mondjuk egy régi termoblokkos gép, például qm 0650
), és akkor mehet mellé a pid-es, rézcsöves kisgép... vagy veszel egy komolyabb gépet.az e61-hx a legolcsóbb megoldás a nagyobb gépre, ha ki tudod fogni <200e ft-ért. hőstabil, untig gőzölsz vele, szépen vízterít. cserébe munkás a pontos csapolási hőfokot belőni a külön életet élő fej miatt. meg megégeti a mellszőrzeted, ha nagyon föléhajolsz póló nélkül

a produktumban egy megfelelően tuningolt kisgép is baromi erős már, tudom, hogy a fél topik kikóstolja a különbségeket azonnal, maradnék szkeptikus. a nagyobb gépet elsősorban a gőzölés indokolja, szerintem. a pid-hez való ragaszkodás meg ízlés kérdése (én ragaszkodom hozzá).
update: hát, ha tejesen és édesítővel iszod, akkor "minden mindegy". creminát akkor vegyél, ha a szerelem megéri az indokolatlanul horror árat. én 150e ft-ért nem vettem egyébként, pár éve. mondjuk kellett volna, most eladnám neked és vennék egy autót

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robotporszívók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), és akkor mehet mellé a pid-es, rézcsöves kisgép... vagy veszel egy komolyabb gépet.