Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz
vikla007 #48442 üzenetére
Szerintem nincs. Írtam már, van olyan KV ami ezzel, van ammi azzal jobb , de a különbség hajszálnyi, és tegnap pl mindkettővel ( IMS, LM - nem hiszem , hogy a VST merőben más lenne ) sikerült egy nem túl jót, ma meg olyat, hogy mindkettő jó volt, de az IMS 5ml-rel kevesebb lett adott idő alatt, emiatt jobb is volt picit. ha egyforma lett volna, akkor lehet, hogy LM. De annyira nem tudok profin tamperelni, meg mindig tizedgrammra egyformán darálni, hogy óriási legyen a különbség. Eddig csak 1 olyan kávé volt, ami kifejezetten IMS párti, az a Paljoc LXR, a többségben nagyon picit lágyabb az LM, karcosabb az IMS.
De az meg valamikor jól jön egy kávéhoz. Ma tej nélkül LM, tejjel IMS nyert ugyanabból, kb ugyanúgy (az LM már túl híg lett tejjel, míg az IMS szépen lágyult).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest