Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
A gaggia kartömítésnek két, nem egyforma oldala van.
Hogy kell betenni,melyik nézzen a bojler felé és melyik a kar felé? Vagy mindegy? -
debsa
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
a la spaziale know how ja - video
Azonban, egy másik oldal azt irja hogy a göztartály kikapcsolható, ha nem akarunk gözt használni, és ezáltal még energiatakarékosabb lesz. Ok, ok, értem én hogy gözgép, de akkor mi hajtja?
És valóban, ha nincs a göz bekapcsolva, akkor mi füti a vizet?A cikk azt is irja még, hogy szuper akkurátusan lehet 91-97C között állitani a kvviz hömérsékletét.... de hogyan, ha csak a göz melegiti....?
Kell benne lenni mindenképp fütöszálnak ezen infok alapján, és akkor ahogy fragola is mondta már egyböl realisabb lesz a nagy gépekre jellemzö túlfütési hajlam, mivel a göz 1.1bar, az ugye 122-125,C és ha ezt a höt hosszutávon az 1dl hx helyett a 4dl fejbojlernak adja át, akkor tartos.kihasználatlanság mellett tulmelegedhet...
Szerintem
-
mester6
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Igen én is hallottam róla, hogy a nagy gépek hajlamosak a túlfűtésre. Az S1 sorozat az kisgép, itt ilyet nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest