Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Nem védem a céget, mert engem pont nem érdekel, bár egyszer rendeltem tőlük egy rancilio gőzcsövet, meg egy réz vízterítőt, meg egy-két apróságot és maximálisan korrektek voltak. ( Elraktak egy hétre pl, hogy nehogy elvigye valaki, míg arra nem ment az ismerősöm érte. )
De arra biztosan emlékszem, hogy ami után nem ajánlott lett a bolt, az maximálisan user error volt.
Ha jól emlékszem valaki vett egy darálót, amit akkor festettek le és menetet nem takarították ki rendesen, ez mondjuk az ő hibájuk is -de ezt bárki észre vette volna szerintem- és nem erőlteti össze az egészet, szétcseszve a darálót. Aztán meg szidta a boltot, mikor csak egy kicsit körültekintőbbnek kellett volna lennie.
De mondom én nem védem a bolt, mert semmi közöm hozzá, de azért, mert egy-két lelkes kezdő figyelmetlen, vagy hozzá nem értő, még nem kiáltanék egyből farkast.
Ráadásul ilyen áron mindenféleképpen megérte megvennie Parciank, mert, ha esetleg tönkre megy benne valami, és ha rá kell költeni -rossz esetben mondjuk egy 50-est,- akkor is qurvajó vétel lesz.
Én is megvettem volna, ha lett volna annyim, de sajna nem vót.. -
mert össze-vissza kamuzok. ja nem, hanem azért, mert itt a bfc is, évekig készült és mivel szinte biztos, hogy eladom, hát azt használom, illetve tamperem sincs még ilyen méretben. minden kerek vele, a villogó ledek nem bug, hanem feature, írta SiD. a cégtől én is fázom, de a gép nem nézett ki rosszul és kerek két napig gondolkodtam rajta, majd a cég hírneve ellenére is beleugrottam. ha kell is javítani rajta valamit, hát majd meg lesz javítva. de egyelőre nem kell, úgy tűnik. nem egy szétcsapott valami, a bfc egy rakás zombiszar volt hozzá képest, oszt abból is gép lett.
2,5-ös szűkítő van a bfc-ben, a 2,5 dl vizet meg (85 fokos tényleges kávéfőzéshez egyébként, 1,05 bar kazánnyomás mellett) nem hiszem el, látom, hogy mi mindent kell pacsálni, ha 95-ről akarom lehúzni 10 fokot.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest