- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Tappancs2001 #121737 üzenetére
Mekkora a keret? Avx-en láttam 15 körül sajátmárkás 38-as kézit, szerintem az simán elég egy kotyeszhoz. Hario nem tudom milyen manapság, régen voltak velük problémák. Timemore c2 se rossz választás, de az kicsit húzós egy kotyesz árához képest. Lesz BF szegeden, ahol állítólag lesznek akcióban kézi őrlők, pl. kingrinder. Lehet érdemes lenne kivárni. Aliexpressen is érdemes körbenézni, mert most a kingrinderek jó áron elhozhatóak 11.11 akcióban.
Kávé: kávékalmár, pacificaffe, kapucziner, paljoc... bővebb lista megtalálható az összefoglalóba. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Tappancs2001 #121737 üzenetére
Mégis milyen árkategóriában?
Egyébként kotyogóra timemore c2 teljesen jó lesz!
Kávémárka nincs, kispörkölők vannak. Azt meg, hogy Neked mi ízlik, ki más tudná megmondani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest