- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rastacsz
tag
válasz
zolnagy #110636 üzenetére
@zolnagy 83-84cm
@iatti nem, amikor felkaptam, mondtam, hogy nem is nehéz, de amikor sétáltam vele a kocsiig, akkor már kezdett sok lenni...
@Parci, magas de jön le a babtartály.
@Krajcsi, úgy legyen, egyelőre nagytakarítás vár rá, mert bele van dögölve az őrlemény, mindenhol.Mazzer stark v royal alap, még zsírral van összerakva az állító gyűrű.
Apropó, milyen zsírral kell takarítás után összerakni? Mert az állító gyűrű réz, az alsó rész, ház pedig alumínium. Nekem ne legyen galvanikus korrózió.
A kés nem tűnik kopottnak, a doser számlálója 62xx-on áll. De nem tudom, hogy átfordult-e már.A terv a tartály levétele, hátfal lemez rövidítése, adagoló le, helyére tölcsér vagy csúszda, de a tölcsér többet takar. Ezer év múlva meg esetleg egy e37z szerű mod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged