Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Továbbra is barátilag jelzem, hogy nem megszólítottalak, csak válaszoltam a korábbi leveledre

1. Ahogy írtam, a hogyan csinálja meg kapcsán is kész ötlettel mentem Sanyihoz.
2. Soha nem mondtam hogy nem vagytok innovatívak.
3. Sőt, tök menőnek tartom a cuccokat amiket csináltok, a fejlsztések, a nemzetközi kapcsolatok, a videok stb.stb.
4. De átmeneti SEP felhasználóként a hőmérséklet terén hiányérzetem van, talán jogosan.
5. Kicsit úgy érzem mint amikor pl a BMW még 2005ben is magnókazettával hozta ki az autókat amikor már a Suzuki is CD/AUX/BT bemenetekkel.
6. Sajnos továbbra sem győztél meg hogy miért nem csináltok ilyen "SEP gyufásdobozt" de elfogadom, hiszen a ti bizniszetek, stratégiátok, üzleti döntésetek.
7. Úgy tűnik nincs más lehetőségem mint a "spanyol hátha" vagy a LADAtuning sajátba'
...amúgy ki az a Balázs? aki állítólag összehozott minket?
-
WarLock07222
tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
A harmadikkal teljesen tudok azonosulni fejlesztőként is, egy termék életciklusának leginkább a support része a legacélosabb, illetve leginkább embert próbáló mulatság. Az elsőre inkább nem szeretnék reagálni

Viszont a második vonalra inkább az Open API lenne a megoldás és nem az Open Source. Miért olyan elrugaszkodott ötlet adni egy 50 soros dokumentációt (amit nem is feltétlenül kell manuálisan megírni) arról, hogy hogyan tudok a SEP appjába hőmérséklet adatokat streamelni egy adott protokollon keresztül? Annyira low-effort dolog már egy kívülről elérhető API-t írni a programodhoz, hogy kár lenne szerintem az alacsonyan lógó gyümölcsöt nem leszedni. A gyufásdobozát meg mindenki megírja és odarakja, ahová akarja és azt dug bele amit akar.
Arról meg inkább nem kezdenék el papolni, hogy minden szoftveriparral kapcsolatban lévő iparágnál már jó pár éve elkezdtek a különböző gyártók azon agyalni, hogy hogyan tudnának különböző célokra standardizált kommunikációs protokollt kreálni. Ez pont az a rész, ahol a kollaborációval lehet egymás farvizén terjeszkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest