Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
whisky71
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem fejlesztették, pont most vettem, mert tönkrevágtam. Van "rendes" karom hozzá, viszont abba nem jók a gyári kosarak.
-
whisky71
tag
Sziasztok!
Van tapasztalata valakinek, hogy a Graef CM-702 kése mennyit bír kb.? -
whisky71
tag
Nem géphiba, a nagyon finomra őrölt kávén nem tudja a szivattyú átnyomni a vizet. Ez a nem nyomásfokozósra is igaz, de ott inkább tudsz játszani az őrlési finomsággal. Normál szűrővel egyébként sokkal jobb kávét tudsz készíteni, ott már van értelme az őrlőnek. Én AVX-nél vettem ezt a fajtát és egy IMS kosarat. (A karhoz adnak kettes kosarat is, de azt nem használtam.) A gyári szetthez képest nagyon nagy a különbség.
-
whisky71
tag
válasz
Alcsi69
üzenetére
Részemről nem pálya a kézi őrlő; naponta 5-6 duplát iszom, de inkább többet és nem tudok olyan indokot mondani, hogy miért szívassam magam a kurblizással. A 702 hangja valóban nem kellemes, biztos van nála szebb hangú elektromos őrlő, de ezt még kibírom. (Az jobban zavar, hogy sok a pangó őrlemény benne.) De ezek tökre szubjektív dolgok.
-
whisky71
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Már nincs messze a BF, annyira nem is sürgős, megvárom, hátha lesz Robotra akció. De ha nem, az sem baj, szerintem az lesz.
-
whisky71
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én limitáltam a vendégeim számát.
Viszont a Fellow Stagg-ek elég pofásak.
-
whisky71
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Eddig kilőttem az analóg főzőket, de a Robot egyre jobban tetszik.
Néztem ezeket (és a La Pavoni manuálisait is), de kényelmesebbnek gondoltam az elektromosakat, mivel napi 5-6 duplát iszom minimum. Viszont annyira soha nem hajt a tatár, hogy ne lenne időm vizet forralni.
Köszönöm, átgondolom a dolgot. -
whisky71
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszönöm! A DB1 Plus a dual bojler (azaz bojler+thermoblock) miatt került a végére, mert csak presszót iszom. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj,
-
whisky71
tag
Sziasztok!
Kávéfőző csere előtt állok és három gép között vacillálok. Gaggia Classic E24, Lelit Anna (PID-es), illetve az AVX DB1 Plus (9 bar OPV-vel). Az E24 lenne a befutó, viszont nincs előáztatás. Az lenne a kérdésem, hogy ez mekkora gond? A hardveres átalakításon kívül van valami áthidaló megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás